Politiek

Video – Zo hypocriet is GroenLinks over vrouwenrechten: dit is de minuut zendtijd vóór debat Rutte-Baudet #Pauw

22-05-2019 19:02

De vrouwtjes (inclusief Jesse Klaver) winden zich er al twee dagen over op: Thierry Baudet van Forum voor Democratie zegt kwetsende dingen over vrouwen. In een essay. Volkomen bezijden de waarheid maar hee, drammende vrouwtjes en feiten, dat kan ook niet goed gaan. (Hier kunt u zien hoe Baudet een jengelend RTL Nieuws-meisje geamuseerd op haar plek zet als zij tien minuten hysterisch blijft schreeuwen en drammen dat hij A zegt, terwijl hij geduldig uitlegt dat het toch echt B is.) Enfin, GroenLinks heeft een filmpje vol met vrouwen gecrowdfund dat vanavond wordt uitgezonden voor het debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet bij Pauw. Het ging zojuist alvast online:

‘Spreek je uit’, luidt het motto. Geestig, want vanmorgen kon u op TPO nog lezen hoe aanstaand GroenLinks-senator Farah Karimi als directeur van Oxfam Novib gewoon op de hoogte was van seksfeesten met minderjarigen door Oxfam-medewerkers, en haar mond hield. Evenals GroenLinks Tweede Kamerlid Tom van der Lee, die ook NIETS deed voor die meisjes en vrouwen.

Kathalijne Buitenweg presteerde het eerder deze week om een stukje over opnieuw te bevechten vrouwenrechten in te zenden naar voormalig verzetskrant Parool zonder ook maar te hinten op de grootste hedendaagse bedreiging voor die rechten: Thierry Baudet de mohameddaanse islam van moslims.

Ondertussen heeft de persvoorlichter die door GroenLinks is ontslagen nadat hij een stagiaire had aangerand (iets wat de partij in eerste instantie in de doofpot wilde steken)  een nieuwe baan gekregen bij een wethouder van die partij. Hij is nu de persvoorlichter van voormalig Kamerlid Liesbeth van Tongeren, die tegenwoordig stadsbestuurder is in Den Haag.

Twee prominente Groenlinksers, Marjolijn Meijer en Rik Grashof, schonden regels toen zij hun affaire geheim hielden en er over logen, terwijl er sprake was van een ongelijke verhouding binnen de partij.

Nee echt, heel overtuigend dat veiligheid en vrouwenrechten in goede handen zijn bij de lasterende moralisten van GroenLinks.

Voorbeschouwing – Uitkijken naar de ‘clash of civilizations’ tussen Mark Rutte en Thierry Baudet