Buitenland

Tolerant, sociaal en verschillig links besmeurt hoofdkwartier Vlaams Belang met rode verf

16-07-2019 12:38

Foto: Twitter/Tom van Grieken.

Het Brusselse hoofdkwartier van de Vlaamse democratische politieke partij Vlaams Belang is in de nacht van maandag op dinsdag besmeurd met rode verf. Het hoofdkwartier bevindt zich in een appartementencomplex waarvan de ingang en de volledige entree onder de rode verf zit, maar volgens Vlaams Belang-leider Tom van Grieken is het specifiek tegen zijn partij gericht.

Vlaams Belang gaat er vanuit dat de bekladding, zoals gewoonlijk, het werk is van linkse activisten. In tegenstelling tot een serieuze politieke partij als het Vlaams Belang hebben veel linkse activisten (‘antiracisten’) geen argumenten en kunnen dus niet anders dan overgaan tot vandalisme en geweld.

Uiteraard is het besmeuren van gebouwen uiterst fatsoenlijk, sociaal, verschillig, tolerant, inclusief, verdraagzaam, tegen haat en solidair.

De main stream media zullen zich ook deze keer nauwelijks opwinden over deze vorm van vernieling want het Vlaams belang is rechts (dus ‘fout’) en links geweld is geweld voor het goede doel dus dan is het okee. Zie daarvoor ook de geschiedenis van links geweld (inclusief de moor op Pim Fortuyn) in Nederland.