Politiek

Maarliefst 28 ‘vrouwenorganisaties’ steunen van harte het misogyne symbool boerka

02-08-2019 12:59

Volkskrant-columnistes lezen Geenstijl.nl.

Aha, ‘opinie’ in NRC Handelsblad (lees: de hele redactie staat er achter maar dat is niet journalistiek dus noemen we het ‘opinie’ dan mag het ineens wel, zie ook de gecoördineerde actie ‘opinie’ destijds in NRC en Volkskrant waarin drammende vrouwen opriepen Geenstijl.nl kapot te maken door adverteerders te stalken) met als strekking: de boerka is vrije keuze, emancipatie, vrijheid, vrede, tolerantie en hoge hakken moeten dragen is ook erg enzo maar boerkaverbod is een islamofobische heksenjacht en dat is allemaal de schuld van de #metoo plegende ‘witte man’.

Ondertekend door ’28 vrouwenorganisaties’, met enorm verrassende namen als ‘Stichting Meld Islamofobie’ (lol), WOMEN Inc., Bureau Clara Wichmann (lees: linkse vrouwen), Comité 21 Maart (lees: GroenLinks & Antifa), Dipsaus (LOL!), Stop Blackface (wie?), WijBlijvenHier! (zucht) en natuurlijk de Internationale Socialisten (duh…). (Hee, was Amnesty International ziek?).

Veel woorden maken we er verder maar niet aan vuil, het beste leest u zelf hoe intens al deze beslist nooit gesubsidieerde organisaties deugen op conto van vrouwen die door islam worden gezien als minderwaardige ‘akker en mantel’ en dankzij de lijkwade waarin zij worden gedwongen volledig worden uitgegumd.

Ja vrouwen van Nederland, onthoud u onderstaande namem maar goed: dit zijn de organisaties die zeggen voor uw vrijheid op te komen. Het is maar dat u het weet.

Dan nu de sappige quotes:

“Vrouwen die een nikab dragen worden helaas teruggevoerd naar 1719. Een tijd waarin vrouwen die een te sterke wil en afwijkende mening hadden meedogenloos werden vervolgd.

Er is geen enkel bewijs waarmee dit veronderstelde gevaar onderbouwd kan worden. Het is eerder een witte fantasie die je alleen in series en films ziet.

Dit is te danken aan het islamofobe klimaat in Nederland. Immers, het beeld van ‘de islam’ als het ultieme gevaar legitimeert dat witte mannen – die zich door de #MeToo-beweging toch al in een hoekje gedreven voelen – hun seksistische en islamofobe fantasieën op onschuldige moslima’s botvieren.

Wij noemen dit beestje dan ook bij zijn juiste naam: dit boerkaverbod is een moderne heksenjacht.”

 

DE ONDERTEKENAARS:

S.P.E.A.K. (initiatiefnemers)

Stichting Meld Islamofobie

Maruf

Wonda Woman

Fufu & Dadels

Lillith Magazine

Hollandse Liefde

Bovengrondse

De Goedezaak

WOMEN Inc.

Bureau Clara Wichmann

Comité 21 Maart

Collectief tegen Islamofobie en Discriminatie (CTID)

Stichting Fahm Instituut

Black Queer Trans Resistance NL

MAARA Collective

MVVN

Dipsaus

Women’s March NL

New Urban Collective

Stop Blackface

Stem op een Vrouw

IZI Solutions

Controle Alt Delete

H.J.O.S Nederland

Wereldvrouwen

WijBlijvenHier!

Internationale Socialisten