ThePostOnline

BRIEFJE VAN JAN – Aan Oualid el B.

08-09-2019 09:31

Back2Study 2019

Beste Oualid,

Wil jij nog een keer met het Algemeen Dagblad bellen?

AD-verslaggever Sebastiaan Quekel is namelijk zo geschrokken van de reacties op zijn stukje over de ‘doodsbedreigingen’ die jij (zogenaamd) kreeg nadat je een Haagse verkeersregelaar uitschold voor ‘kankermongool’, bedreigde met je vuistjes en in zijn gezicht spuugde, dat hij is gaan stotteren.

Kijk maar:

 

Terwijl Sebastiaan er alleen maar op werd aangesproken dat hij jou ‘Jordy’ noemt, terwijl je in een mailtje aan de website Dumpert ‘Oualid el B.’ blijkt te heten.

Kijk maar:

En Sebastiaan wil niet toegeven dat hij niet goed gecheckt heeft hoe je echt heet, dus nu blijft-ie maar hangen in de groef dat jij jezelf voorstelde als Jordy. En om dat ‘argument’ kracht bij te zetten, roept hij ook telkens “en De Telegraaf deed het ook!!!”

Sinds wanneer is dat een argument op de AD-redactie?

Enfin, help die verslaggever van het AD even uit zijn droom en meld hem dat je helaas geen ‘Jordy’ bent, maar gewoon een echte ‘Oualid’.

Oh ja, en als je dan toch belt om die naam te rectificeren, laat dan meteen ’21-jarige man uit Den Haag’ veranderen in ’21-jarig stuk schuim uit Den Haag’.

Of ‘kutmarokkaantje’, dat kan ook.

Want iemand in zijn gezicht spugen, dat doet een man niet, Oualid.

En wil je er ook nog wat geld uitslepen, vraag dan meteen even naar Hans. Hans Nijenhuis is de talentscout van het AD. Voor je het weet zit je dan bij De Wereld Draait Door naast hem als het nieuwe ‘vlogtalent’ van die krant. Daar heeft die haakneus uit Zaanstad een tijdje geleden ook een mooie nieuwe scooter aan overgehouden.

Groetjes!

JanD

UPDATE De update die je wist dat zou komen: slachtofferrol!

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).