Media & TV

TPO-reaguurders over Chris Aalberts: ‘Hij hoort thuis bij D666’

15-09-2019 13:02

“We leven echter niet in een droomwereld en je bent als Nederlander afhankelijk van het internet voor een realistisch geluid (GeenStijl, TPO, Jensen sinds kort) ipv linkse politiek correcte eenheidsworst oftewel propaganda. Daarom is voor mij de TPO een verzetskrant.

Moeten er dan in die “verzetskrant”, wiens geluid helaas veel te weinig mensen bereikt om echt impact te hebben, ook nog de reguliere propaganda geluiden te horen zijn? Ik zou zeggen: zet radio en tv op een willekeurig moment van de dag aan en je wordt doodgegooid met deze propagandageluiden, dus ik denk dat we hier op TPO best goed zonder kunnen gezien de toestand in ons land. Genoeg is genoeg.

Waarom moet dan de zoveelste hersendode “Thierry Baudet is een fascist”-roeper (Chris Aalbers) hier wel een rubriek krijgen?”

 

“Je merkt dat die Alberts worstelt met zijn protestants opvoeding, schuld en vingertje wapperen, met dat zuilen denken van hem.”

 

“Fijn dat hij hier een uitlaatklep heeft….”

 

“Het is zo overduidelijk dat Aalberts geprobeerd heeft een plekje binnen FvD te krijgen maar daar is hij te licht bevonden denk ik. Hij hoort thuis bij D666.”

 

“Ik moet bekennen dat ik de stukjes van Aalbers oversla, ik zie zijn geniepige verongelijkte kop n.l. al te vaak in programma’s opduiken.Om hem te bedrijgen vind ik wel te ver gaan, zelfs een onderkruipsel heeft recht op zijn meningsuiting”

 

“Aalberts schrijft gewoon hele slechte en saaie stukken.”

 

Ja mensen, TPO.nl is een platform voor iedereen, dus ook voor Anonieme Eloquente Mensen Met Een Goed Onderbouwde Intellectuele Mening.

Zelf parels duiken in de comments en ook een (anonieme) mening geven kan al vanaf 40 euro per jaar (inclusief BTW)!