Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Klaas Dijkhoff

25-09-2019 09:31

Bol 10-DaagseBol 10-Daagse

Beste meneer Dijkhoff,

Ontzettend gelachen om uw daadkracht gisteren.

Keihard Wybren van Haga uit de Tweede Kamerfractie geflikkerd.

Geen pardon!

Lik op stuk!

Of, om met jullie grote integere frater demeneteras Ivo Opstelten te spreken: “Powerrr!”

Oké, oké, u liet Van Haga gewoon zitten toen bekend werd dat hij zich als huisjesmelker in Amsterdam niet aan de regels hield.

Oké, oké, hij mocht ook gewoon blijven toen hij zich wat onhandig uitliet over de verantwoordelijke wethouder, die hij verweet “een razzia te houden” – iets wat in de voormalige kopgeldhoofdstad van Europa nogal gevoelig ligt.

Oké, oké, hij mocht gewoon liegen tegen de integriteitscommissie van de VVD (LOL) dat hij alle problemen met zijn panden en de huurders had opgelost en zich op dat moment wel aan de regels hield.

Oké, oké, hij mocht zijn huisjesmelkerij veel trager op afstand zetten dan hij beloofd had te doen.

Oké, oké, hij hoefde alleen een fooi (voor hem dan) te betalen toen hij door de politie werd aangehouden met te veel alcohol in zijn bloed.

Oké, oké, hij mocht het weekje vrijwilligerswerk dat jullie overeenkwamen wegens zijn alcomobilisme rustig over het acht weken durende Kamerreces heen tillen, omdat-ie natuurlijk niet zijn zomervakantie ging opofferen voor dat symboolstrafje.

Maar nu, nu de gerenommeerde actualiteitenrubriek Hart van Nederland wéér een boze huurder heeft gevonden, nu grijpt u kei- en keihard in!

Law and order!

Zo doen wij dat bij de VVD!

Integriteit boven alles!

Tjakkaa!

Nu u toch on a roll bent, kunt u misschien meteen even aan uw staatssecretaris Ankie Broekers-Knol doorgeven dat het niet de bedoeling is dat ze terugkerende jihadisten hun paspoorten blíjft teruggeven.

Groet,
JanD

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (via Back me) en door incidentele giften (via Bunq me).