Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Mark Rutte

31-10-2019 09:31

MobileMobile

Meneer Rutte,

U moet zich in een moment van zelfreflectie ook weleens afvragen hoe u de compliménten van de Tweede Kamer en het staatsvriendelijke deel van de Nederlandse pers kunt krijgen voor alle ellende waarin u het land hebt gestort, stort en nog zult storten.

Voor het desastreuze klimaatbeleid, dat zorgt dat de bouw stil ligt, dat wanhopige boeren zich binnenkort gaan opknopen en dat gezinnen in de financiële ellende jaagt (met uw verplichte ‘van het gas af’).

Voor het verérgeren van de uitstoot van stikstof, fijnstof en koolstof door miljarden van onze euro’s in die belachelijke biomassa-centrales te stoppen.

Voor het tekenen van het Verdrag van Marrakesh, dat de wettelijke basis zal blijken onder een ongebreidelde komst van economische vluchtelingen (lees: uitkeringstrekkers) van het Afrikaanse continent.

Voor de nu al open grenzen, waardoor normale Nederlandse mensen, die zonder ‘voorkeursbehandeling’ dus, helemaal klem zitten op de woningmarkt, waardoor de zorg onbetaalbaar is geworden en waardoor ons ooit zo mooie sociale zekerheidsstelsel op springen staat.

Voor de staat van het onderwijs.

Schoencadeaus (NL)Schoencadeaus (NL)

Voor de ontmanteling van de politie, die aan het aanpakken van echte criminaliteit niet toekomt, waardoor de veiligheid van de burgers steeds minder vanzelfsprekend is.

Voor de ontmanning van de politie, die de autochtone bevolking jaarlijks in het gezicht spuwt als er weer ergens geknuffeld moet worden met moslims tijdens een iftar.

Voor de orgaandonatiewet, die zorgt dat de staat vlak voor ze echt dood zijn over de organen van twee miljoen laaggeletterden kan beschikken.

Voor het cadeau doen van nóg meer soevereiniteit aan dat waanzinnige Vierte Reich-project in Brussel in het algemeen en voor het ons opzadelen met die krankzinnige megalomane narcist Timmermans in het bijzonder.

Voor de Koningin van de Kiezershaat, Kajsa Ollongren.

Voor de ingrepen in de pensioenen van de mensen die dachten dat hun verplichte ‘spaarpot’ in goede handen was.

Voor het buigen voor de terreur van (soms zelfs criminele) Social Justice Warriors, die er, met dank aan uitkeringen en de subsidietiet, een dagtaak van hebben gemaakt om het gewone te criminaliseren en het ongewone aan ons op te dringen, van gendergezeik tot roetveegpiet.

Voor de doofpotten op het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Voor het politieke proces met de voorgedrukte aangifteformulieren tegen uw politieke opponent Geert Wilders, dat niet alleen schandalig is in de richting van de PVV-leider, maar ook een duidelijk signaal naar de rest van Nederland: als de VVD het wil, wordt u vermorzeld (zie ook: Roelie Post).

En inderdaad, zo kan ik nog wel even doorgaan (had ik de islamisering van ons land al genoemd?).

Maar ik begon over een methode die er voor zorgt dat u niet wordt gevíerendeeld voor wat u ons allemaal heeft aangedaan, maar dat u juist wordt toegejuicht in de Tweede Kamer en de staatsvriendelijke media (dan volgen de onnozele stemschaapjes vanzelf wel).

Die is er dus.

En die gaat als volgt.

U kleedt zich in stemmig zwart.

U snijdt een ui.

U slikt een paar keer opzichtig.

U zegt sorry.

U prevelt het bekende “lessen voor de toekomst”-mantra.

U toont zich voor één keer nederig door alle ingediende moties met de woorden “oordeel Kamer” te omarmen.

Kijk maar:

En als dan, net als gisteren bij VVD-minister Cora van Nieuwenhuizen (wier ministerie de dood van vier kinderen in een Stint in Oss op het geweten heeft), de PVV een poedel de ring in stuurt en die mannen van Forum voor Democratie belangrijker dingen te doen hebben dan zo’n debat (geen grap), krijgt u in één keer verschoning voor álles.

De Kamervoorzitter zal spreken van een “respectvol debat”, de couranten zullen benadrukken dat op de publieke tribune iemand “dank u” tegen u zei.

En de Firma Over Lijken BV kan dóórrr…

Groet,

JanD

PS. Me nieuwe nieuwsbrief is uit!

Wil je dat het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ ook in 2020 blijft verschijnen? Doe dan een vaste maandelijkse donatie via Back me of een incidentele gift via Bunq me. En anders lekker niet. Vrij land.