Media & TV

Don Juan André Hazes verleidde Bridget Maasland met gratis concertkaartjes

15-11-2019 11:05

André Hazes heeft zijn nieuwe, twintig jaar oudere vlam Bridget Maasland veroverd door haar gratis kaartjes te geven voor zijn show. Dat vertelde hij vrijdag op Radio 538. Bridget kreeg er maar liefst tien. Na een appje waarin Bridget de zanger bedankte voor de geste, doofde het contact even uit.

Lees ook – André Hazes ruilt moeder van zijn kind in voor Bridget Maasland

Maar uiteindelijk dacht Hazes toch “wat een leuk wijf ben je toch. En toen wilde ik haar gewoon zien.” Hazes snapt niet dat alle media over de affaire berichten. Eerder deze week stelde de zanger in een uitgebreid interview met Shownieuws dat zijn leven sinds zijn flirt met Bridget “in een hel is veranderd”. Zo durft hij tijdens het boodschappen doen zijn capuchon niet meer af te doen.

André Hazes beëindigde onlangs de knipperlichtrelatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn 3-jarige zoon André jr. RTL-coryfee Bridget sprak nog niet van een relatie, maar liet wel weten verliefd te zijn.

Westenberg verscheen dinsdag voor het eerst sinds de break-up weer in het openbaar, maar wilde niet praten over de kwestie, zo toonden alle entertainmentrubrieken dinsdagavond.

Video – Society-deskundige Johan Derksen velt eindoordeel over affaire André Hazes-Bridget Maasland

ANP