Marketing

Eindelijk: online bier inslaan, alleen vandaag met écht hoge kortingen

28-11-2019 12:27

Verzamel ze allemaal via deze link.

Zelf bier tappen via deze link.

En klik dan ook eens op deze link.

*PLOP*

Deze Bier Adventskalender – de Beer Experience Box – met 24 bieren is het perfecte bier kerstcadeau voor 2019.

Het witbier heeft een frisse en zoete smaak. Gebrouwen met bronwater, gerstemout, hop, koriander en Curagao. Een licht gehopt biertje met een troebele witgele kleur. Hoegaarden Wit, 24 stuks, om extra van te genieten!

Goose Island 312 Wheat Ale, een heerlijk witbier uit de Verenigde Staten! Het frisse tarwebier heeft weinig alcohol en heeft fruitige tonen. Een ongefilterde dorstlesser, vol smaak! Lekker bij salades, gevogelte, vis en jonge & romige kazen.

Brahma – hét biertje uit Brazilië. Een fris en zomers biertje dat erg toegankelijk is door de zoete afdronk. Met een alcoholpercentage van 4,3%.

Hoegaarden Radler, een licht troebel verfrissend bier! Het is een variatie op de klassieke Hoegaarden en heeft met toegevoegde citrusextracten een extra verfrissend karakter. Het bier is licht goud en verspreidt een geur van kruiden, stro en citrus. Citrus, gist, romig, maar zeker ook een zoetig biertje.

Modelo Especial, voordeelverpakking. Heerlijk fris bier uit Mexico! Een heldergoude internationale Pale Lager. Licht, fris met een krokante mout. Fris, kruidig en een citrusachtige afdronk.

Brewdog Punk IPA, bier voordeelverpakking van de wereldberoemde brouwerij Brewdog uit Schotland. Het fruitige en gehopte bier zit vol met tropisch fruit als mango, papaya, ananas en lychees. Fris & fruitig, lekker bij salades, gevogelte en jonge en romige kazen.

Cubanisto is een premium bier met een frisse smaak van citrus, sinaasappelschil, limoen en een aroma van gekarameliseerde rietsuiker en stroop. Cubanisto is een rum gearomatiseerd biertje.