Opinie

Linkse UvA-fopwetenschappers krijgen te veel weerwoord online, mijden media, doen huiliehuilie

30-11-2019 14:20

Vroeger, toen waren linkse fopwetenschappers (UvA) nog gewoon de baas en bestuurden ze de wereld. Als zo’n linkse fopwetenschapper (UvA) dan zei: ‘Criminaliteit is de schuld van de omstandigheden en dat is de schuld van het kapitalisme’ dan was dat gewoon zo. Die ene dappere strijder die er tegenin durfde te gaan werd gewoon netjes verketterd door de VARA en Jack Spijkerman en kapot geschreven in Vrij Nederland door de vader van Jelle en Aaf Brandt Corstius. Het leven was dus simpel en overzichtelijk. Links had altijd gelijk en zo niet dan zorgden linkse fopwetenschappers er wel voor dat links alsnog gelijk kreeg en verder iedereen smoel dichthouden.

Leuker konden ze het niet maken vroeger, wel makkelijker.

Kom daar nu anno 2019 maar eens om! Telkens als een linkse fopwetenschapper (UvA) een totaal niet ideologisch-activistisch gesubsidieerd voor de maatschappij écht heel nuttig onderzoek als ‘honden zijn ook seksistisch of racistisch want dat nemen ze over van hun baasjes‘ publiceert komen de woeste barbaarse hordes van Geenstijl en TPO onder leiding van Roderick Veelo en Wierd Duk om de UvA te plunderen, alle studenten te onthoofden, alle vrouwen (M/V/X) te verkrachten en de rest in brand te steken om vervolgens op Twitter via het geraffineerde maar geheime extreem-rechtse Wierd Duk Trollen Protocol Gamergate Handboek (in te zien op de HUMAN-redactie, BB) de rest van de linkse fopwetenschappers (UvA) tot in lengte van dagen en vele nageslachten helemaal de moeder te retweeten, en meer van dat soort vreselijke mensenrechtenschendingen.

Je zou haast zeggen: tegenwoordig kunnen we het misschien niet veel makkelijker maken, maar wel een heel stuk leuker.

Hoe leuk kun je nu zelf lezen in dit uitgebreide, ellenlange, gedram en gejammer en gehuiliehuilie van het linkse huisorgaan van de linkse UvA Folia (UvA) waarin elke linkse fopwetenschapper (en dat zijn er best veel aan de UvA) langdurig en snikkend mag vertellen hoe vreselijk het is dat het volk tegenwoordig zomaar ongevraagd dingen mag vinden en zomaar ongevraagd de verkeerde gedachten hardop mag uiten en, potjandorie, dat ook nog eens een keer straffeloos vrij, als ware het een echte mening, mag uiten.

Wat opvalt aan dit totaal hysterische dramartikel van een paar duizend woorden teveel, geschreven door de uit links krakersbolwerk Nijmegen afkomstige Henk Strikkers (millennial), is de volledige afwezigheid van wél echte, normale wetenschappers die de afgelopen jaren door UvA-SJW’ers en de door Linda ‘genderneutraal’ Duits aangevoerde communistische postmoderne opheflegers zijn weggepest, getreiterd, weggejaagd, belaagd, belasterd en verdacht gemaakt als ware hun naam allemaal Wouter Buikhuisen.

Zo werkt dat namelijk bij links-fossiele Dag van de Arbeid-bolwerken als de UvA: als het de ‘verkeerde’ mensen zijn met ‘rechtse’ (lees: redelijke, normale, realistische) opvattingen dan mogen ze net als homo’s in het inclusieve gidsland Iran (waar het overigens alleen maar slecht gaat door de ‘ongelijkheid’, schuld van Trump) aan hijskranen worden opgehangen opdat hun lijken daarna door de straten van Pyonyang aan de Amstel kunnen worden gesleept. Dan heet dat ineens wél ‘vrijheid van meningsuiting’, moeten ze ‘niet zo zeuren over terechte kritiek’, vangen ‘hoge bomen nou eenmaal veel wind’, is het een ‘koekje van eigen deeg’ en is het juist heel goed dat ze worden verketterd want je moet ‘verkeerde meningen’ niet teveel een podium geven dus beter bellen we de werkgevers of plaatsen we een manifest in Volkskrant & NRC waarin we adverteerders oproepen een bedrijf kapot te maken want dat is ‘heus geen censuur’ maar gewoon ‘opinie’ en ‘consumentenactivisme’.

En nee, dan hoor je verkrachters van sympathieke onafhankelijke Nijmeegse studentenblaadjes die van de leuke studentenblaadjes, met godverdomme wél gewoon humor, gort- en gortdroge ‘vakbladen voor studenten’ maken die bomvol staan met gaapverwekkende marxistische dunne poep en respectvol tolerant inclusief SJW-gedram over de kapitalistische blanke hetero die eindelijk eens heel hard dood moet, pronto niet. Dan zijn de strijders voor een betere wereld met meer uitkeringen, minder blanken en nóg meer propaganda voor lesbische transgendernegers en getriggerde UvA-studenten in geen velden of wegen te bekennen.

Wat natuurlijk preciés de reden is dat Wierd Duk, Roderick Veelo, TPO, Geenstijl en al die blauwe bolletjes van het twitternetwerk die volgens de Groene Amsterdammer (UvA) en de NPO (UvA) allemaal ‘extreem-rechts’ zijn zélf maar eens wat terugzeggen op die oneindige tsunami aan door belastingbetalers gefinancierde zinloze, laffe UvA-jankonderzoekjes waaruit altijd weer blijkt dat blanke mannen misdadigers zijn, vleeseters hufters zijn, dieren eigenlijk ook seksistische verkrachters zijn want slavernijverleden, er altijd en overal te weinig vrouwen zijn terwijl die zelf echt helemaal nooit iets verkeerd doen en ook beslist niet part-time werken en natuurlijk dat islam voor liefde, vrede en tolerantie staat en, vooral dat, dat hoofddoekjes en burka’s een symbool zijn voor vrede, vrijheid en emancipatie. Inclusief basisinkomen a.u.b.

Nee, mondige burgers die sinds de linkse babyboomers-allesgijzeling in 1968 eindelijk eens wat kunnen terugzeggen en ook gewoon gebruik willen maken van hun grondwettelijke vrijheid van meningsuiting (‘gelijkheid’ iemand?), dat moeten we niet willen hoor! Dan zijn de wetenschappers massaal getriggerd en durven ze niet meer te publiceren (hoera!) of de media op te zoeken (als dat zou kunnen!), gelijk een Volkskrant-columniste die na één keer digitaal doen op Geenstijl meteen drie weken lang huilend over de redactie zwerft.

Erg allemaal hoor!

Maarja, zolang Jordan Peterson lekker monddood kan worden gemaakt en de krakersvrindjes van Linda Duits hun voor tonnen aan monumentale panden aangerichte schade niet hoeven terug te betalen schijnt achter de linkse wolken al snel weer de goelag zon. Dus tuttuttut UvA-vrouwtjes, nu traantjes drogen en braaf weer terug naar je bio-organische gerecht, zo’n blauwe plek trekt vanzelf wel weer weg en je ziet het toch nauwelijks onder je hoofddoekje.

Verder wat Wouter Buikhuizen hieronder in de (hilarische) reaguurderspanelen van Folia.nl zegt (jeetje, dat Folia lijkt wel een Geenstijl of TPO met al die kwetsende rechtse reaguurders, snel, vraag of Folia kan worden verboden en bel de werkgever van Folia!):

Steun het vrije woord tegen linkse fopwetenschappers (UvA). Doneer aan TPO of neem een TPO+-abonnement.