Opinie

Volkskrant graaft lijk Hugo Brandt Corstius op om ‘radicaal rechts’ FvD-meisje te karaktervermoorden

07-12-2019 12:34

Bij ‘kwaliteitskrant’ Volkskrant heeft linkse complotdenker Hassan ‘eigenlijk staat achter elke boom wel iemand van extreem-radicaal-omvolk-alt-light-right-rechts’ Sahara (was Dimitri Tokmetzis ziek?) deze zaterdag voor zijn oneindige zaterdagse jammerfeuilleton getiteld Eigenlijk staat achter elke boom wel iemand van extreem-radicaal-omvolk-alt-light-right-rechts het lijk van de reeds ontbonden linkse massakaraktermoordenaar Hugo Brandt Corstius (vader van Aaf & Jelle, bekend van de Volkskrant) opgegraven en als antiek karaktermoordkanon in stelling gebracht. En wat blijkt? Zelfs als ontbonden lijk kun je nog moeiteloos karaktermoorden. Precies zoals het hoort op rancuneus links Vrij Nederland-achtige wijze, zonder empathie of genade, zonder enige serieuze onderbouwing met uitsluitend circumstantial evidence, puur vanuit persoonlijke en subjectieve obsessie, haat en rancune, alsof het nog gewoon 1973 is (hahaha, wat het op de Volkskrant-redactie natuurlijk ook nog gewoon elke dag is gekkie, duh!).

Slachtoffer deze zaterdag: Eva Vlaardingerbroek. Een studente die vooral heel knap is en daarom door Thierry ‘als het het knap en lekker is kan ik altijd wel een baantje regelen zegt ook mijn dating-goeroe’ Baudet op het FvD-podium wordt getild. Dat mag natuurlijk niet van de Volkskrant, iemand zomaar aandacht geven bij de FvD, al helemaal niet als het een vrouw is, want FvD is vrouwenhaat, ofzoiets, daarom hebben ze ook Annabel Nanninga als kopstuk. Nee, meisjes die teveel roem en eer ten deel vallen, daar worden de Hassans in deze samenleving al snel erg wild van.

Voor de rest moet u deze trieste sloot aan gore totaalhaat van een ‘professionele’ ‘kwaliteitskrant’ maar even zelf lezen, nadat u dit terechte straatje tweets van Volkskrant-slachtoffer in kwestie Eva heeft gelezen: https://twitter.com/evavlaar/status/1203229326528913409?s=12 (draadje).

Uw Volkskrant-abonnement opzeggen kan hier. Doe verder vooral geen moeite de Volkskrant Ombudsvrouw (M) aan te schrijven want die hebben ze niet en zo wel dan is het toch weer iemand die aan deugende fatsoenskanker lijdt dus dat is per definitie totaal zinloos.

Geen Volkskrant-abonnement om op te zeggen? Neem dan een TPO+-abonnement, kun je daarna weer opzeggen omdat Chris Aalberts een mening mag publiceren.

En dan nu terug naarrrrrrrrrrrrr…1973. START!

(Vraagje: hoe laat begint deze week het Grote Censuur Manifest Schrijven in VK & NRC om Volkskrant-adverteerders op te roepen niet langer te adverteren in dat extremistische medium? Op zondagochtend niet al te vroeg aub, merci.)