Media & TV

Volkskrant-redacteur dreigt met aangifte tegen kritische lezers

08-12-2019 14:11

Artikel begint na dit screenshot van een karaktermoordende Volkskrant-redacteur-tweet.

Zo, dat was lachen zaterdag. De linkse karaktermoordcourant Volkskrant had een karaktermoordartikel gepubliceerd waarin een onschuldig FvD-meisje werd karaktervermoord door de Marokkaanse moslim Hassan Sahara dus heel Twitter ging los op de ‘kwaliteitsjournalistiek’ voor mensen die deugen en graag het milieu kapot maken.

Maarja, kritiek op de Volkskrant, dat mág natuurlijk niet. Dus de karaktermoordchef van dienst, afkomstig van het extreem-linkse tijdschrift Vrij Nederland alwaar ze het karaktermoorden destijds hebben uitgevonden, klom ook de hoge twitterboom in om alle karaktermoordende anti-karaktermoordenaars eens flink op authentiek links betuttelende wijze toe te vingerwapperen en te karaktervermoorden. Want zomaar opmerkingen maken over de Marokkaans-islamitische afkomst van de Marokkaans-islamitische Hassan Sahara is natuurlijk karaktermoord, daar zou de Volkskrant zich zelf nooit schuldig aan maken, en wie dat dan toch doet kan een aangifte van de Volkskrant tegen zich verwachten, ofzoiets.

Aangezien het hier een hele bange en intens laffe linkse onder-het-bureau-duiker betreft die, als het er op aankomt, ook best bereid zal zijn de rest van de redactie te verraden voor een paar daalders zolang hij zijn vaste baantje maar mag houden, heeft hij zijn karaktermoordende tweets natuurlijk meteen weer gezelfcensureerd, als ware het een vorm van karakterzelfmoord.

Gelukkig is het geen printtijdperk 1973 meer maar online 21ste eeuw dus iedereen heeft de screenshots nog.

Genieten en smullen mensen, alstublieft en geen dank:

BONUSLOL:

Usw.

Lees ook: BRIEFJE VAN JAN – Aan Eva Vlaardingerbroek

Lees ook: Volkskrant graaft lijk Hugo Brandt Corstius op om ‘radicaal rechts’ FvD-meisje te karaktervermoorden