Opinie

D66 Rotterdam brengt op kosten van burgers serieus motie in voor verplichte ‘foute kersttruien dag’

11-12-2019 16:48

U vraagt zich natuurlijk elke dag weer dag af: wat doet een toch al zinloze politieke partij als D66 de hele dag in een beetje gemeenteraad van een beetje serieuze Nederlandse gemeente zoal op kosten van de belastingbetalende burger, behalve luchtfietsen, genderdrammen en iedereen helemaal de moeder moraliseren?

Nou, bijvoorbeeld door Robin de Roon een motie laten indienen om de hele raad, griffie en college van B&W te verplichten om voortaan één dag in het jaar een ‘foute kersttrui’ te dragen. En dat dan vervolgens koppelen aan ‘individualiteit, inclusiviteit en (on)mogelijkheidheden omtrent uniformen bij bepaalde functies’ (LOL wtf?).

(En dan is dit alleen nog Rotterdam, maar dit soort taferelen vinden vrijwel dagelijks plaats in gemeenteraden verspreid over het hele land want dit is nou eenmaal D66 ten voeten uit. Om nog maar te zwijgen over de Tweede Kamer.)

Betaalt u belasting in de gemeente Rotterdam? Veel sterkte! En onthoud: bij acute, maar terechte behoefte aan zelfmoord kun je altijd 113 0900-113 bellen.

Vriendelijk verzoek van TPO: ben jij in het bezit van een ‘foute kersttrui’? Draag jij die ook naar kantoor omdat je denkt dat het dragen van een ‘foute kersttrui’ enorm Arjen Lubach grappig is? Bel dan beslist géén zelfmoordlijn bij zelfmoordneigingen maar zet vooral door die neiging! Luister jij in je ‘ludieke’ kersttrui naar de TOP 2000? Overweeg dan eens om een .50 sniper rifle tegen je voorhoofd te zetten en de trekker over te halen, want daarvan zul je enorm opknappen