Kees van der Niet zond in: ‘Wat deed die achterlijke relnicht van een Chris Aalbes me toch weer lachen’

11-12-2019 16:25

“Wat deed die achterlijke relnicht van een Chris Aalbes, me toch weer lachen, je geeft hem nog steeds een podium, maar hij verdient eigenlijk het schavot!

Ik heb om die reden een geweldige kerstcolumn geschreven over Don Quichot Aalberts en zijn schandknaapje Cas Sancho Panza, die rond de kerst op Twitter, Facebook en op de website gaat verschijnen, duidelijk is mij wel geworden, dat deze persoon, net als de echte Don Quichot, in strijd is met onze cultuur van echte oorspronkelijke windmolens, waardoor hij een klap van de malle molen heeft opgelopen!

Wat een zuur stuk vreten is deze persoon toch, die denkt dat hij Meindert Fennema kan nadoen, een dergelijke struik rooit ieder normaal denkend mens op en gooit deze op de purriebak, om tot compost te verworden, wat een onzin vertelt die grappenmaker toch.

Ik zal je TZT die column wel toezenden, wat een clown vult hier toch TPO, heel zielig!

Dat heeft niets met journalistiek van doen en echt ik ben maar een amateur, maar wat deze figuur eruit gooit, dat is niets anders als complete frustratie en ziekelijke fixatie, ik moet er gewoon om lachen, de FvD is de vierde partij volgens de peilingen, maar wordt straks één van de grootste partijen van Nederland en dan zijn alle bessen zuur, zeker Chris Aalbes!

Wat een grap!

Met vriendelijke groet,

Kees van der Niet.

[email protected]

Wij hebben geen idee wie Chris Aalbes is, maargoed, we wisten ook al niet wie Bert Brusse was. Stuur die column vooral niet in, danku.

Ook met enorm vriendelijke groet,

Marc van Molenbeek.