Opinie

Teveel ouders van Amsterdamse scholieren zijn hoogopgeleid, mag niet van communistische wethouder

07-01-2020 15:13

Van alle middelbare scholieren in Amsterdam is 49% van de ouders hoogopgeleid. Zeven jaar geleden was dit nog 38%. Goed nieuws dus, zou je denken, want als meer ouders hoger opgeleid zijn groeien ook minder kinderen in armoede of kansloosheid op. Nogmaals: zou je denken.

Alleen gaat dit over Amsterdam (PyongYang aan het IJ) alwaar communistische onderdrukking net zo gewoon is als liquidaties, georganiseerde criminaliteit en problemen met de afvalcentrale (op kosten van de belastingbetaler). In dit Havana aan de Amstel is hoogopgeleid zijn, succesvol zijn, een hoog inkomen hebben en getalenteerd zijn helemaal niet iets positiefs. Te veel hoogopgeleide ouders is namelijk kwetsend voor de minder hoogopgeleide ouders en kinderen van hoogopgeleide ouders spelen nou eenmaal graag met andere kinderen van hoogopgeleide ouders terwijl de kinderen van minder hoogopgeleide ouders met andere kinderen van minder hoogopgeleide ouders spelen (u weet natuurlijk best dat hier eigenlijk staat: blanke kinderen van blanke ouders en allochtone kinderen van allochtone ouders…).

En dat mag niet want dat is ‘ongelijkheid’ en ongelijkheid is kwetsend, gemeen en ‘haat’, een beetje zoals de letter ‘I’ in ‘Iamsterdam’ (die daarom ook succesvol is ge-iraniseerd en afgevoerd naar de goelag).

Daarom wil de communistische wethouder van onderwijs Marjolein ‘een vrolijk gezicht trekken is bepaald niet mijn ding’ Moorman nu met ‘een pakket maatregelen’ (lol) voorkomen dat kinderen (blank) van hoogopgeleide ouders (bakfiets) straks helemaal niet meer met kinderen (getint) van minder hoogopgeleide ouders (DENK) willen spelen.

Een van die ‘maatregelen’ uit het ‘pakket’ (lol) is: extra subsidie uitdelen aan scholen die naast vwo (blank) ook vmbo (getint) aanbieden, zodat blanke kinderen van hoogopgeleide ouders die elke dag kilometers om bakfietsen voor een vwo (blank) zonder vmbo straks helemaal nergens meer heen kunnen voor hun prestigieuze ‘slegs vir blanke’-vwo waardoor die hoogopgeleide ouders (D66/GroenLinks) hun kinderen wel naar een of andere particuliere Luzac-opleiding moéten sturen.

Kortom, de communistische wethouder van onderwijs in Caracas aan het IJmeer gaat met een gesubsidieerd ‘pakket maatregelen’ (lol) er voor zorgen dat een probleem wat nu nog niet zo’n heel erg groot probleem is straks helemaal onoplosbaar is zodat ze uiteindelijk met een verbaasd gezicht ‘tsjonge wat raar, het lijkt wel alsof je multicultureel samenleven écht niet aan mensen kunt opdringen’ kan zeggen.

Nouja, u kunt nu zelf wel een beetje raden van welke partij deze communistisch wethouder is. Hint: de afgelopen 50 jaar heeft deze partij niets anders gedaan dan zinloos subsidie steken in ‘pakketten van maatregelen’ (lol) om de twee parallel naast elkaar bestaande monoculturele samenlevingen desnoods met geweld te verplichten een succesvolle multiculturele samenleving te worden, om uiteindelijk een heel verbaasd gezicht te trekken toen dat maar niet succesvol wilde worden.