Opinie

VARA-gedachtenpolitie gaat ‘negatieve reacties’ op #Metoo-gedram opsporen

16-01-2020 12:16

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

Artikel begint na afbeelding.


Kijk, de van uw belastinggeld gefinancierde ”’jongerenomroep”’ BNNVARA (NPO, bekend van #metoo-pleger Francisco van Jole) is op zoek naar drammers millennials zeikwijven ”’slachtoffers”’ die een #metoo-heksenjacht-hashtag hebben geplaatst en daar ‘negatieve reacties’ (lol) op kregen want dat is ‘victim blaming‘ (lol).

Kortom, de communistisch gestaalde kaders van de graaisocialistische VARA gaat de gedachtenpolitie maar weer eens inschakelen om korte metten te maken met iedereen die het in zijn hoofd haalde om realistisch en nuchter te reageren op de grootste aanval op de democratische rechtstaat sinds de Tweede Wereldoorlog, de #metoo-totaalheksenjacht, die vooral is aangezwengeld door de Volkskrant, NRC, NPO en, oh ironie, de VARA alwaar ze helemaal NIETS zeiden toen bleek dat hun eigen ‘eindredacteur’ Francisco ‘Peter Kee zit dagelijks best wel erg ver in mijn endeldarm’ van Jole de aller-aller-aller-goorste #metoo-pleger van het Mediapark was.

Zo kennen we de echte graaisocialisten Honecker-style: eerlijk alles delen, behalve als het om mijzelf gaat. Het gaat om anderen, altijd om anderen, zelf kunnen we natuurlijk graaien en grabbelen en Metoo’en wat we willen. Iemand moet de animal farm leiding geven natuurlijk

Trouwens, de belangrijkste NPO-omroepbaas vandaag de dag is Frans ‘als ik bij de Thai ga eten dan wil ik er wel zelf via mijn eigen broer rijk van worden want graaisocialisme kun je niet letterlijk genoeg nemen’ Klein, voorheen baas van (jawel) de VARA. Dus de kans dat NPO-radio danwel NPO-televisie zich gaan richten op de enige échte #metoo-plegers in omroepland (behalve Francisco in zijn witte onderbroek zijn er nog tig op het Mediapark, elke stagiaire weet er inmiddels van) is nihil. Het kost misschien wel wat om journalisten gelijk te schakelen maar dan heb je ook wat als het er op aankomt. Wat ‘goed voor jezelf zorgen en onbeschaamd macht misbruiken’ kun je alleen maar concluderen dat de zelfbenoemde media-elite wel degelijk heeft geleerd van de geschiedenis.

Ben jij slachtoffer van de #metoo-hetze aangezwengeld door diverse en multiculturele NPO-programmamakers (blank, man, babyboomer, heteroseksueel, PvdA) of ben jij slachtoffer geworden van de BNNVARA gedachtenpolitie? Maak er dan melding van bij de NPO-goelag, voor een lekker diverse en pluriforme kijk op de samenleving met het nieuws van alle kanten op uw kosten don’t you know, via: [email protected].

Maar u mag natuurlijk ook contact opnemen met Stella ‘ik ben al bijna 63 maar doe net alsof ik nog 17 ben’ Bergsma.

Bonus: ‘rechtse mannen’ die eens echt lekker willen klaarkomen melden zich vandaag nog bij Nina de Koning.