Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan de Jehova’s Getuigen

24-01-2020 09:31

Winter 2020Winter 2020

Beste sekteleden,

Zo af en toe krijgen normale mensen een inkijkje in de gang van zaken bij godsdienstgekkies.

Gisteren waren jullie aan de beurt.

Jullie probeerden gisteren tijdens een besloten zitting van de rechtbank te voorkomen dat de wereld kon zien hoe jullie omgaan met seksueel misbruik van kinderen. Een door minister Dekker van Justitie en Veiligheid besteld onderzoek was volgens jullie niet ‘wetenschappelijk’ en publicatie moest worden verboden.

Gelukkig veegde de rechter jullie argumenten van tafel.

Dus nu weten we dat seksueel misbruik van kinderen bij jullie schering en inslag is. Dat jullie er alles aan doen om het onder de pet te houden. En dat jullie niet de slachtoffers omarmen, maar de daders beschermen, doordat jullie er een eigen rechtspraak op nahouden.

Kort en goed: als er voor een ‘rechtbank’ van drie ouderlingen (boze blanke mannen) geen twee getuigen zijn, komt de kindermisbruiker er bij jullie altijd mee weg. En wordt het slachtoffer voor eeuwig getraumatiseerd.

 

Waar kennen we die afkeer van de algemeen geldende ‘moderne’ wetten en regels en een voorkeur voor een eigen rechtspraak toch ook alweer van?

Oh ja, van de sharia.

In die islamitische rechtspraak is, tenzij er een bekentenis ligt of víer getuigen iemands schuld bevestigen, het slachtoffer ook altijd de lul. En is het slachtoffer getrouwd, wat bij die club soms al op basisschoolleeftijd gebeurt, dan wordt haar verkrachting beschouwd als ‘overspel’. En dan kan het zomaar gebeuren dat ze als ‘bonus’ ook nog gestenigd wordt.

Jullie zijn geen haar beter.

En dat bedoel ik niet als compliment.

Had iemand jullie al een criminele organisatie genoemd?

Zo nee, dan bij deze!

Groet,

JanD

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Films en series