Marketing

Word lid van Powned (NPO) en maak TPO (TPO) rijk

11-02-2020 14:17

U kent Powned. Dat is een zoveelste NPO-comateuzenomroep waar elk jaar heel veel belastinggeld naartoe gaat omdat er meerdere omroepdirecteuren rondlopen die graag hun zakken willen vullen. Verder maken ze vooral video’s die online extreem goed worden bekeken maar een eigen youtubekanaal in de lucht houden mag dan weer niet van de oudmediale NPO, ofzoiets.

Allemaal LOLWTF? op uw kosten, inderdaad, wat u zegt.

Nu is er iets nieuws en dat is lid worden van Powned maar toch nauwelijks geld afdragen aan de NPO. Wel aan TPO.

Kijk, dat werkt zo: voor elk nieuw Powned-lid dat zich via TPO aanmeldt krijgt TPO het merendeel van de lidmaatschapsgelden.

Want bij Powned (NPO) hebben ze toch al geld zat. Ze willen vooral extra leden omdat ze anders uit het publieke bestel worden getrapt. Daarom geven ze ons heel veel geld als we leden voor ze werven. Waardoor nu meteen via TPO lid worden van Powned vooral ten goede komt aan TPO. Financieel gezien dan, niet dat wij NPO-programma’s gaan maken ofzo.

Kortom: AUB NU POWNED-LID WORDEN EN WEL HIERO!

Verder vinden wij Powned ook geen fuck aan en een zoveelste brave en bescheten NPO-middenklasse middelmaat omroep, al zijn we al lang blij dat ze geen taarten bakken met bejaarden enzo, maargoed, we zijn uiteraard cynisch genoeg om lekker te verdienen aan het semi-criminele systeem dat NPO heet en als we daarmee die Weesie wat geld uit de zakken kunnen trekken dan is dat plus veel kudos en shit al kan het die Weesie ook geen fuck schelen hoe hij aan zijn leden komt want dat is gewoon hoe het werkt in het door en door en door en door en door verrotte systeem der NPO.

Bedankt voor de poet en doei.

Klik op Dominique Weesie.

Weesie Powned