Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan Mark Rutte

27-02-2020 09:31

SpeelgoedSpeelgoed

Beste meneer Rutte,

De maximumsnelheid voor hulpdiensten in Nederland wordt binnenkort verlaagd.

Waar ambulances met zwaailichten nu met 170 kilometer per uur over de snelweg naar het ziekenhuis mogen om te proberen een mensenleven te redden, wordt dat vanaf 16 maart 140 kilometer per uur.

Het gevolg van de verlaging van de maximum-snelheid vanwege dat stikstofgejank. Hulpdiensten mogen maximaal 40 kilometer harder dan de maximum-snelheid, dus als die op snelwegen van 130 naar 100 gaat, gaat die van hulpdiensten van 170 naar 140.

Dat kan net het verschil maken tussen leven en dood.

Dat krijg je als de ‘leider’ van een land als een pussy achter een hysterisch meisje van 16 en de klimaatsekte aanloopt zonder eerst alle consequenties te overzien…

Ik las in de Volkskrant (SCOOP!!!) dat de Amerikaanse president Donald Trump al zijn hele leven zweert bij een dieet van McDonald’s-hamburgers, Diet Coke, patat, doorbakken steaks, gefrituurde kip en vanille-ijs en desondanks volgens de arts die hem testte voor hij president werd in uitstekende gezondheid verkeert.

Zou zo’n dieet ook van het pussy dat u nu bent een kerel met ballen van staal kunnen maken, die niet onnadenkend buigt voor de terreur van allerlei activisten?

De kans is klein, maar wat heb je anders dan hoop, in een land waar de VVD de GroenLinks-agenda uitvoert?

Groet,

JanD

PS. Me nieuwe nieuwsbrief is uit!

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Bol.com Algemeen