Video – ‘Donker getinte mannen’ met gouden horloge en ‘Afrikaans accent’ plegen overval met ziek geweld

12-03-2020 10:28

“De politie geeft beelden vrij van twee mannen die eind december een zeer geweldadige gewapende overval plegen op een filiaal van de KFC aan de Bos en Lommerweg in West. Op de beelden is te zien hoe de mannen twee medewerkers met een mes bedreigen en flink mishandelen. Omdat de opnames zo geweldadig zijn, waarschuwt de politie dat ze als heftig kunnen worden ervaren.

In het AT5-programma Bureau 020 vertelt politiewoordvoerder Rob van der Veen dat hij zelden zo veel geweld heeft gezien. ‘Er is echt ongelooflijk veel geweld gebruikt, ik heb in mijn carrière best wel veel filmpjes gezien maar het geweld wat hier plaatsvindt, wat we niet allemaal laten zien, is echt ongekend.

De eerste verdachte is een donker getinte man tussen de 1.70 tot 1.80 meter. Tijdens het incident droeg hij een zwart-witte camouflage winterjas met capuchon en een zwarte joggingbroek. De verdachte droeg ook een boxershort met witte rand met zwarte letters, zwart-wit horizontaal gestreepte sokken en donkere sportschoenen.

De tweede verdachte is ook een donker getinte man tussen de 1.70 tot 1.80 meter. Tijdens de overval droeg hij een goudkleurig horloge om zijn linkerpols en een armband om zijn rechterpols. Hij droeg een zwart glimmende gewatteerde winterjas met capuchon, een zwarte joggingbroek met op de naad een witte verticale streep en zwarte sportschoenen, mogelijk Nikes, met witte veters en witte zool.

Volgens de aangever spraken ze slecht Nederlands met een Afrikaans accent.”

https://youtu.be/un2u9JQozvc