De grote opstand van half geschoolden en compleet zwakzinnigen (2): illuminatie, antivax, flat earth

02-04-2020 18:33

Laatst waagde een of andere onverlaat het om een ietwat gechargeerd opiniestuk in te zenden naar TPO. De titel van dat stuk wil ik niet herhalen, aangezien termen als half-geschoolden en zwakzinnigen bij kritische lezers hetzelfde effect ressorteren als illuminatie en cabal bij wetenschappers.

Om de geestelijke vermogens van de cabalisten niet te beschamen, zal ik het derhalve slechts heel kort hebben over het essay Beantwortung der Frage: Was ist Aufklärung? Ik weet dat wakkere burgers vertrouwd zijn met dit essay, dat in 1784 werd geschreven door Immanuel Kant. Ik weet dat, aangezien het woordenpaar Sapere aude (‘Durf te weten’), zowat hét Verlichtingscombo’tje par excellence, uit datzelfde essay werd gelicht door verlichte geesten in de eeuwen daarna. Ook wakker volk pleegt zich te beroepen op dat Kantiaans weetje. Dat volk ‘durft te weten’.

*

Waarom? Waarom dit stuk? Wel, omdat er zich zaken voordoen die nopen tot nadenken. Graag zoek ik dan zelf informatie op, kneed die vervolgens naar mijn evenbeeld en lijm die aan elkaar tot ik een gesamtkunstwerk heb geschapen waarin ik mijn visie als in een spiegel terugzie. Verantwoording hoef ik niet af te leggen, noch tegenover een lezer, noch tegenover een achterban. Da’s het voordeel van geen politicus te zijn. Mijn vrij woord is niet gebonden aan door particraten of goeroes uitgetekende krijtlijnen. Liberté, zonder égalité en fraternité.

Voor heel wat mensen schijnt zelfstandig denken en/of durven weten gelijk te staan aan leiders of goeroes volgen. De lijn wordt uitgetekend door de voorman, de achterban dient die enkel maar te volgen. En als de voorman zegt: ‘Goed zo, je denkt zelfstandig!’, dan gelooft de achterban dat, zonder slag of stoot. Sapere aude, maar niet echt.

Nochtans was een der betrachtingen van verlichtingsfilosofen om de bevolking, die ook in de achttiende eeuw bestond uit mensen, naar een hoger niveau te tillen. ‘Leer ze zelfstandig denken, en de wereld wordt een betere plaats’, luidde het adagium. Wel, draaide dát even anders uit!

Nu goed, aangezien ‘durven weten’ een democratisch recht is wil ook ík mij erop beroepen. Ik besloot wat opzoekwerk te verrichten, research eigenlijk. Om te weten te komen hoe die hele coronavork nu eigenlijk juist in de steel zit. Hieronder mijn bevindingen.

Illuminatie, anti-vax en flat earth: één strijd

In de negentiende en twintigste eeuw werden heel wat verlichtingsidealen omgeturnd tot politieke doelstellingen. Westerse samenlevingen incorporeerden geleidelijk aan die aanvankelijk revolutionaire ideeën over mens en samenleving en gingen ze uiteindelijk beschouwen als normaal. Er werd een nieuwe wereldorde gecreëerd, waarin de vrijmetselaarsloge de vacant geworden zetel van de ter ziele gegane kerk innam. Politici begonnen zich te alliëren met de opkomende fabriekseigenaren en gingen als mecenas fungeren voor wetenschappers en hun onderzoek. Bankiersfamilies zoals de Rothschilds vergaarden enorme bedragen die ze tot op de dag van vandaag aanwenden om alles naar hun hand te zetten. Het geld dat deze families pompten en pompen in alle domeinen die maatschappijen vormgeven rendeerde en wel in de vorm van een voor diezelfde families groeiende invloed wereldwijd. Wetenschappen, persagentschappen, literatuur, politiek: alles werd na enige tijd de facto gecontroleerd door dat kleine percentage superrijken. Deze 1% – de andere 99% is het volk – maakt vandaag de dag het goede weer. Haar perfide invloed merken we dagelijks.

Al van in den beginne smeedden de architecten van de nieuwe wereldorde snode plannen. Zekere Adam Weishaupt, een wakkere burger uit de achttiende eeuw, besloot in 1776 een dam op te werpen tegen de jezuïeten. Dier tentakels reikten op dat moment veel te ver. En dus besloten de volgelingen van Weishaupt, die zich illuminaten noemden, vooruit te lopen op hun twintigste-eeuwse confraters: de mei ’68-ers. Niets minder dan een regelrechte mars op de instellingen zou een wereld op het getouw kunnen zetten die nooit eerder gezien was. Een verlichte wereld. Stapsgewijs drongen de illuminaten binnen in politiek, wetenschap, onderwijs en eigenlijk overal.

*

De volgende anekdote zal, als illustratie van het voorgaande en bewijs dat de illuminaten/cabalisten de planeet regeren, wakkere burgers die aan research doen ongetwijfeld bekend in de ogen klinken:

Op een zomerse dag in 1796 wandelde een arts, Edward Jenner genaamd, over een veldweg in het Engelse Gloucestershire, op weg naar een lokale keuterboer die van zijn fistel bevrijd moest worden. Ergens onderweg, ter hoogte van Berkeley (hoewel de bronnen hierover niet eenduidig zijn; sommige onderzoekers noemen Arendelle als mogelijke locatie), verscheen een koets uit de tegengestelde richting. Daarin bevond zich een ietwat vreemd heerschap met goud gegespte schoenen aan en een embleem met daarop een piramide met een oog op getekend. Of Edward zo vriendelijk wilde zijn om vocht afkomstig uit een koeienpok van een lokaal boerenmeisje, Sarah Nelmes genaamd, op de wonde van de achtjarige James Phipps (nota bene de zoon van Edwards tuinman) te smeren. De ogen van het heerschap lichtten op, ze hadden zelfs een rode gloed, zo herinnerde Jenner zich. En hij zou gezworen hebben dat er onder de witte pruik van die enge meneer horentjes te zien waren. Gehypnotiseerd door de woorden van de bezitter van met goud gegespte schoenen liet Jenner de fistel van zijn boer voor wat hij was en toog richting Sarah en James.

Wat vervolgens plaatsvond kan beschouwd worden als de eerste stap naar de totale controle van de wereldbevolking. Want kleine James bleek na zijn blootstelling aan koeienpokken immuun te zijn tegen de pokken! De 400.000 dode kinderen die tot dan toe jaarlijks slachtoffer werden van de pokken, konden van dan af toetreden tot de massa’s die door de illuminaten gecontroleerd werden.

*

Van Weishaupt naar Gates is een grote stap voor non-believers, maar een kleine stap voor researchers. Want wat momenteel plaatsvindt is voor eenieder met ogen in zijn hoofd wel duidelijk. De link? Vaccins. Bill Gates had al lang een vaccin geprepareerd natuurlijk. Overtuigend bewijs hiervoor viel moeilijk te vergaren. Maar niet getreurd. Na wat gedegen onderzoek kwam ik een Facebookbron tegen waarin een getuige, die enkele maanden terug in Wuhan een rijstveld aan het aanleggen was, door het raam van een verlaten schoolgebouw naar binnen tuurde. Daar zag hij niemand minder dan Bill Gates, die druk aan het werk was met bekerglazen, erlenmeyers en maatcylinders. Groene vloeistoffen waar rook uit kwam werden bij blauwe vloeistoffen gegoten, gele drankjes werden toegevoegd aan paardenurine. Dit alles onder de toeziende rode ogen van Gates, die er te horen aan zijn duivelse lach een waar genoegen in leek te scheppen de Merlijn 2.0 te mogen zijn. Zijn schoenen stonden in de hoek van de kamer en de getuige is er zeker van dat hij onder Gates’ werktafel bokkenpoten had gezien.

Net zoals zijn betovergrootvader Weishaupt vanuit zijn koets de Glouctershirese arts Jenner voor zijn kar spande, spant vandaag de dag Bill Gates wereldwijd artsen voor zíjn kar. Gelukkig heb ik alles nader onderzocht en doorzie ik het plan. De huidige wereldelite noemt zich niet langer illuminati, maar wel cabal. Zoek maar op, de cabal of 1%-wereldelite stamt af van 13 illuminatie-bloedlijnen. Sommige daarvan zijn in duistere omstandigheden verdwenen. Het gerucht gaat dat ze wilden testen of de aarde rond was en er op een gegeven moment afdonderden, wat meteen hun idiote idee om wetenschappers, astronomen en wiskundigen serieus te nemen aantoonde.

Zo, de cirkel is rond. Ronder dan de aarde alvast. Dankzij de verlichting durf ik te weten, onderzoek ik de dingen zelf, ben ik een researcher. Goddank waren er die verlichtingsfilo… so…

Hé, wacht eens even…Weishaupt…verlichting…wetenschap…vaccins…zelf denken…???

Lees ook: De grote opstand van half-geschoolden en compleet zwakzinnigen

Lees ook: Fans van Jensen spreken zich uit en maken van hun hartje beslist geen moordkuil