Opinie

Kritische mensen met andere mening worden door Brussen, Maessen en Follens afgeserveerd als ‘zwakzinnig domrechts’

05-04-2020 12:33

Aluhoedje.

Bert Brussen is voor mij nu al onbetwist meervoudig kampioen beledigen van de TPO-lezer geworden. En dan nog het hele TPO+-artikel (zou in opinie-rubriek moeten staan) lang de grootst mogelijke onzin uitkramen zonder onderbouwing bovendien terwijl hij de kritische lezers hierover de maat denkt te kunnen nemen in een onsamenhangende beledigende haatstroom.

‘Verplichte vaccinaties, tracking apps, 5G uitrollen’

Ook ik ben abonnee/TPO-auteur en ook ik ben het grondig oneens met de huidige corona-verslaggeving zoals die met valse tellingen over ons door de gezondheidsorganisaties en de media dag na dag onophoudelijk wordt uitgestort. Er valt niet aan te ontkomen en ander nieuws bestaat ineens niet meer.

‘Er is een voortschrijdende aanval op onze burgerrechten gaande en de MSM stellen geen kritische vragen hierover’

Waar Jeroen Follens en Jurriaan Maessen zich moreel superieur verliezen in het opvoeren van een onzinnige variëteit van aaneengeschakelde sprookjesfiguren waar de “mentaal uitgedaagden, half-geschoolden en compleet zwakzinnigen” in hun “complotkaravaan” kritiekloos achter hun “goeroe’s” aan zouden hobbelen, gaan zij geheel voorbij aan de natuurlijke gang der dingen.

Het gaat hier helemaal niet over “rampspoed die de mensheid in haar klauwen heeft” maar over de gretigheid waarmee dit virus politiek is gemaakt. Corona als alibi om de democratie te ondermijnen; het parlement vergadert niet eens meer normaal en kan op deze manier de regering niet controleren zoals het hoort in een parlementaire democratie. De motie Baudet waarin hij juist om dié reden vroeg om een aantal onderwerpen tijdelijk controversieel te verklaren werd verworpen. Dat zijn nu onze parlementariërs: ze nemen zichzelf en hun taak niet eens serieus. Intussen dendert de EU superstaatmachine door.

‘Jensen ondersteunt zijn conclusies altijd met  cijfers uit officiële bronnen waar het huidige lockdown-beleid op gebaseerd wordt’

Er is een voortschrijdende aanval op onze burgerrechten gaande en de MSM stellen geen kritische vragen hierover. Sterker nog, er is een voortdurende roep om nog stringentere maatregelen zoals de wens van tracking apps, kliklijnen, drone surveillance, verplichte vaccinaties en tests, praktische afschaffing van contant geld, 5G uitrollen,  gezichtsherkenningscamera’s, etc., waarbij elke logica zoek is. We worden in een volkomen onterechte wereldwijde angstpsychose met tot in het absurde doorgevoerde collectieve smetvrees gedwongen. Mensen lopen als zombies en elkaar angstig ontwijkend rond. Wat denk je dat dit met mensen doet?

‘Media hebben allemaal verzuimd eerlijk naar de cijfers te kijken en de cijfers worden opzettelijk verkeerd weergegeven’

Ook het voortdurend afgeven op mensen zoals Jensen is gewoonweg pathetisch te noemen. Jensen ondersteunt zijn conclusies altijd met de cijfers uit officiële bronnen waar het huidige lockdown-beleid op gebaseerd wordt. Iedereen kan deze openbare bronnen zelf onderzoeken en zijn eigen mening vormen. Aan feiten en argumenten maken de heren Brussen, Follens en Maessen zich zeker niet schuldig maar zij nemen wel anderen de maat.

‘Freek Vonk en influencers die ingezet worden om gesubsidieerd regeringsstandpunten te verspreiden’

De media hebben allemaal verzuimd om nu eens eerlijk naar de cijfers te kijken. Sterker nog, de cijfers worden opzettelijk verkeerd weergegeven. Diverse deskundigen plaatsen grote kanttekeningen bij de cijfers omdat in de mortaliteitscijfers geen onderscheid wordt gemaakt tussen mensen die door of met corona zijn overleden. Dat dit onderscheid wel degelijk gemaakt kan en moet worden en dat dit een veel lager sterftecijfer aan corona betekent dan wij gepresenteerd krijgen is terug te zien in de eigen grafieken van het RIVM waarin dit onderscheid wél wordt gemaakt. Dat de media daar niet over berichten en alle sterftecijfers op een hoop gooien is hen aan te rekenen. Zij zijn medeschuldig aan de enorme gevolgen die de ‘targeted lockdown‘ van Rutte op ons allemaal heeft: de economie 30 jaar terug in de tijd, gigantische nog onoverzienbare uitgestelde gezondheidsschade, fysiek zowel als psychisch. Jonge kinderen die niet buiten mogen spelen en bang zijn gemaakt door Freek Vonk en influencers die ingezet worden om gesubsidieerd regeringsstandpunten te verspreiden. Niets minder dan staats-indoctrinatie dus. Hoeveel gekker kan het nog worden?

We worden dus massaal gepiepeld. En natuurlijk moeten burgers en journalisten dan kritische vragen  stellen, maar dit gebeurt in ieder geval niet of zeer mondjesmaat in de media.

Waar de schrijfsels van Brussen, Follens en Maessen ook mank gaan is de focus op ‘domrechts’. De hele coronahype staat immers los van elke links-rechts discussie: het hele parlement van links tot rechts smeekt immers om steeds strengere maatregelen om de bevolking nog verder te gijzelen in deze nachtmerrie. Niet coronavirussen zijn onze vijand, mens en virussen passen zich uiteindelijk altijd aan elkaar aan en dat kost inderdaad levens maar dat is de natuur. De hoogmoed van de mens om te denken dat hij boven de natuur zou staan is grotesk. Wij zijn onderdeel van de natuur en virussen horen daar gewoon bij.

Forum voor Democratie en PVV zijn ook genadeloos door de mand gevallen omdat ze door in te stemmen met deze verregaande ontwrichting van de gehele maatschappij niet eens inzien dat ze hetgeen ze altijd zeggen te bestrijden, de linkse EU-superstaatmaatregelen, nu juist vrij baan krijgen. En ze hebben het niet eens door. Brussen, Follens en Maessen ook niet.

‘Geloof mij niet, doe je eigen onderzoek’, zou Jensen zeggen’

Hygiënische maatregelen ten tijde van infecties zijn altijd nodig en dat is in deze periode niet anders. Wie een besmettelijke ziekte onder de leden heeft gaat niet op bezoek bij kwetsbaren. Punt. Tot zover niets nieuws onder de zon. Daar steken de ‘intelligente lockdown’-maatregelen met een oogverblindende overkill bij af.

Het grootste gevaar is de openlijke en zich tegelijkertijd op de achtergrond voortschrijdende sluipende aantasting van onze burgerrechten. Dát is de echte vijand. Ik ben nog van een pre-internet generatie waar je onbespied en on-gesignaleerd door het leven kon gaan. De jongere generaties weten niet meer wat het is om geen vrijheid te hebben en om door ouders opgevoed te zijn die onvrijheid hebben meegemaakt. Jongeren zijn met een smartphone in hun hand geboren en weten vaak niet beter dan dat het normaal is om overal getrackt te worden. Het ‘recht om vergeten te worden’ kennen ze niet. Sterker nog, ze vinden het niet eens erg en werken er zelf volop aan mee met al hun posts.

‘We worden massaal gegijzeld door onze regering en er is werkelijk niet één goede reden voor’

In dit licht bezie ik de schrijfsels van Brussen, Follens en Maessen. Mensen hebben grondrechten en die worden nu met voeten getreden. De heren zijn zich hier blijkbaar niet eens van bewust. Kritische mensen die een andere mening hebben worden door Brussen, Maessen en Follens afgeserveerd als  ‘dom, half-geschoold, zwakzinnig, domrechts’ en ga zo maar door. Wat ze zelf niet door schijnen te hebben is dat zij zich schuldig maken aan precies hetzelfde wat zij de reaguurders en Facebookers verwijten: schelden en feitenvrij roeptoeteren zonder enige onderbouwde argumentatie. Zij zijn aldus geen haar beter dan degenen die zij hier affakkelen. Maar waar het achter de hele coronahype écht over gaat, daarover geen woord bij deze heren.

Dat Brussen, Follens en ‘milfoloog’ Maessen hier met geen woord over spreken in hun feitenvrije erupties moge duidelijk zijn. Zij zien het eenvoudig niet, verblind als zij zijn door de balk in hun oog. Maessen pleit zelfs voor “noodverordeningen krachtens hetwelk deze gakkende ganzen tijdelijk in preventieve hechtenis kunnen worden genomen”. In de regel daarvoor schrijf hij over “grondwettelijke restricties”, niet beseffende dat diezelfde grondwet ieders recht op vrije meningsuiting vastlegt en ons juist zou moeten beschermen tegen het ongrondwettelijk beroven van onze burgerrechten. Dát is waar het nu wezenlijk over zou moeten gaan. We worden massaal gegijzeld door onze regering en er is werkelijk niet één goede reden voor. Check zelf de cijfers van het RIVM en het CBS enz.

“Geloof mij niet, doe je eigen onderzoek”, zou Jensen zeggen.

Wat ook te denken geeft is dat allerlei organisaties die zich inzetten voor de bescherming van onze burgerrechten en privacy nu niets van zich laten horen. Geen enkele nieuwsbrief heb ik nog van ze ontvangen tijdens de hele coronacrisis. De Piratenpartij en Bits of Freedom waar zijn jullie?

Lees ook: Gezocht: nieuwe, normale abonnee’s, de huidige TPO-abonnee’s kijken te veel Jensen

Lees ook: Jurriaan Maessen – Potsierlijke rechtsreactionairen: Tom Zwitser, Jensen, Sietske Bergsma, Sid Lukkassen

Lees ook: De grote opstand van half-geschoolden en compleet zwakzinnigen

Lees ook: De grote opstand van half geschoolden en compleet zwakzinnigen (2): illuminatie, antivax, flat earth