Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan alle aluhoedjes

07-04-2020 09:31

Beste aluhoedjes,

Steeds vaker verlang ik terug naar de tijd waarin ik van het bestaan van complotdenkers geen benul had.

Maar helaas.

Jullie zijn met zo velen en zo nadrukkelijk aanwezig dat het serieus tijd begint te kosten om jullie uit mijn leven te blocken.

Oorzaak 1: de bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg.

Oorzaak 2: internet.

Vroeger werden mensen die net als jullie leden aan ernstige achtervolgingswanen en krankzinnigheid weggestopt op een plek waar zee- of boslucht mogelijk een frisse wind door hun verwarde brein zou blazen. En als dat niet werkte, wat helaas meestal het geval was, definitief opgeborgen en platgespoten, vastgebonden of erger.

Tegenwoordig mogen jullie gewoon vrij rondlopen.

Sterker: jullie hebben een megafoon gekregen.

Dat Elvis leeft, de aarde plat is en elke bewegende ster een UFO was, konden jullie vroeger hooguit kwijt in de plaatselijke kroeg, waar jullie in het beste geval werden genegeerd en in het slechtste, als de clientèle het zat en zelf zat was, in elkaar werden geslagen.

Maar toen kwam internet.

En Facebook.

En YouTube.

En nu kunnen jullie je wanen de hele wereld over schreeuwen.

Wie niet meegaat in jullie onzin en zo dom is om dat te melden, kan een even voorspelbaar als vermoeiend reeksje aan opdrachten tegemoet zien.

“Word wakker!!!”

(Wie gewoon alleen op gezond boerenverstand en wetenschappelijk bewijs wil varen, is volgens jullie altijd aan het slapen, óf door chemtrails inmiddels vergiftigd)

“Verdiep je eens!!!”

(Alsof er ook maar een begin van een plicht is om andermans wanen te onderzoeken – er zijn ook mensen die wel gewoon moeten werken)

“Bekijk dit!!!”

(Waarbij je 100 van de 100 keer een linkje krijgt naar een langdradig YouTube-filmpje waarop iemand met een titel de stelling ‘1 + 1 = 2’ onderuit haalt en er ‘1 +1 = 666’ van maakt)

“Bewijs maar dat het niet zo is!!!”

(LOL)

“Zie je wel!!!”

(Alsof ze vroeger in die kliniek in bos of duin wel de moeite namen om te bewijzen dat al die ‘cliënten’ die dachten dat ze Jezus Christus waren in werkelijkheid gewoon Frans, Patricia of Robert Jensen heetten)

En als afmaker komen jullie dan steevast met: “Controlled opposition!!!”

(Afgewisseld met: “Vrijmetselaar, want je kijkt op je profielfoto door je vingers heen!!! Betrapt!!!”)

Ik ben jullie spuugzat.

Jullie begonnen als curiositeit, maar inmiddels ontwikkelen jullie je tot een virus waartegen geen kruid is gewassen.

Het dieptepunt is wat mij betreft bereikt nu mensen zoals jullie (uiteraard laf onder een pseudoniem) foto’s plaatsen van Nederlandse ziekenhuizen zonder af en aan rijdende ambulances met corona-patiënten en dan zeker weten dat dat hele corona-verhaal slechts een verzinsel is.

Uiteraard eindigt zoiets met de oproep: “Doe je (eigen) onderzoek, word (slapende mensen) wakker!!!”

Ik ben niet voor censuur.

Maar wel héél erg voor forse investeringen in de geestelijke gezondheidszorg.

En dan niet in mensen, maar in materie.

Panden, bedden, riemen, dwangbuizen, vaccinaties, cijfersloten en 5G-masten.

Héél veel 5G-masten.

Zodat de Illuminatie jullie 24/7 in de gaten kunnen houden en de signalen van jullie meegesmokkelde mobieltjes zodanig kunnen verstoren dat we nóóit meer iets van jullie horen.

Stelletje randdebielen.

Groet,

JanD

PS. Voor jullie állemaal heb ik een cadeautje!

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en/of incidentele giften (Bunq me). Waarvoor dank! (Kopen bij Bol.com via mijn partnerlink wordt ook gewaardeerd)

Gezondheid