Politiek

Fotoreeks: premier Mark Rutte (VVD) bezoekt moskee (islam) want ramadan

23-04-2020 13:43

Premier Mark Rutte in gesprek met een dominee in een protestantse kerk. De premier krijgt een rondleiding door de kerk in het kader van Biddag voor Gewas en bespreekt onder meer de gevolgen van de coronacrisis.

Premier Mark Rutte in gesprek met een priester in een Rooms-katholieke kerk. De premier krijgt een rondleiding door de kerk in het kader van Mariahemelvaart en bespreekt onder meer de gevolgen van de coronacrisis.

Premier Mark Rutte in gesprek met een pandit in een Hindoeïstische tempel. De premier krijgt een rondleiding door de tempel in het kader van Maha Shivaratri en bespreekt onder meer de gevolgen van de coronacrisis.

Premier Mark Rutte in gesprek met een rabbi in een synagoge. De premier krijgt een rondleiding door de synagoge in het kader van Pesach en bespreekt onder meer de gevolgen van de coronacrisis.

Premier Mark Rutte in gesprek met een imam in de Al Islam moskee. De premier krijgt een rondleiding door de moskee in het kader van Ramadan en bespreekt onder meer de gevolgen van de coronacrisis.

ANP/ROBIN VAN LONKHUIJSEN