Binnenland

Landelijk Platform Slavernijverleden bang dat coronavaccinatie stiekem genocide op zwarten is

03-05-2020 19:12

“Daarnaast uit het platform in zijn brief aan het RIVM zorgen over eventuele verplichte vaccinaties:

‘Het is wereldwijd bekend dat Afrikanen en vooral Afrikaanse vrouwen in het (recente) verleden in belangrijke mate hebben gediend als testobjecten of te wel proefkonijnen. Denkt u hierbij vooral aan de genocidepraktijken onder de Hererobevolking (Namibië) tijdens Duits bewind, onder andere aan het begin van de vorige eeuw.’

Het platform vervolgt: ‘Op dit moment bestaat er heel veel huiver, ook onder de Nederlandse gemeenschap van Afrikaanse afkomst waar het testen in Nederland naar toe zal leiden. Er is vooral onrust, mede in het kader van een eventuele wet die het vaccineren zal verplichten.’

Ten slotte vindt het Landelijk Platform Slavernijverleden dat het RIVM zich moet laten omringen door meer Afro-Nederlandse huisartsen, maar ook historici. ‘Mede in het kader van het meervoudig perspectief.’”

Hee hallo, daar is het Landelijk Platform Slavernijverleden weer. In de vorige aflevering van Lachen met het Landelijk Platform Slavernijverleden hebben we kunnen lezen hoe Nederlandse medici blank dus racist en sadist zijn (allemaal), dat het onderwijs graag islamitische en zwarte kinderen wil achterstellen en dat ‘de media’ te weinig aandacht schenken aan en belangrijke wereldreligie als winti. En verder uiteraard Zwarte Piet.

Deze week in Lachen met het Landelijk Platform Slavernijverleden: als er straks verplicht moet worden gevaccineerd tegen corona kan dat wel eens betekenen dat er stiekem genocide zal worden gepleegd op zwarten want 120 jaar geleden gebeurde dat ook in Namibië, dus dan zal dat nu ook wel anno 2020 in Nederland gebeuren. En verder is het RIVM niet Afro-Nederlands en niet historisch genoeg. Want je afkomst maakt enorm uit bij het bestrijden van virussen net als dat historici over het algemeen veel meer verstand hebben van virologie dan, noem eens wat, virologen.

Dusssssssssss…

Tot de volgende keer maar weer Landelijk Platform Slavernijverleden!