Media

U zond in: ‘Ik zal TPO nooit steunen want teveel aversie tegen FvD’

07-05-2020 10:42

“Als rechts ingestelde burger erger ik me aan de gelijkgeschakelde pers in Nederland. De nrc presteert het om op elke bladzijde van hun krant een anti-forum stuk te plaatsen. Men komt met de meest walgelijke, niet bewezen stellingen.

Ook de Telegraaf doet er aan mee. De Belgische eigenaar? Dan hebben we nog de staatsomroep. je vraagt je af wat er nog democratisch is aan Nederland.

Helaas is tpo geen uitzondering. Een figuur als Cris Alberts vind ik geen aanwinst. Zijn haat tegen forum is grenzeloos. Ook ander stukjesschrijvers vallen op door hun aversie tegen forum. Wat dat betreft kun je tpo gerust plaatsen tussen de eenzijdige Nederlandse pers en staatsomroep.

Ik zal de tpo niet steunen.

Met vriendelijke groet,

Jaap Bouvy

En weer verlaat een rechts ingestelde burger tevreden FvD-klant het pand.

Altijd maar die kritisch pers, weten ze bij de pers dan niet dat FvD en Thierry Baudet boven alle kritiek zijn verheven en dat kritiek automatisch ‘walgelijke niet bewezen stellingen’ betekent? Je hebt toch ook geen kritiek op Jezus of Mohammed? NOU DAN! Kritiek doet auw hoor!

De pers hoort er uitsluitend te zijn voor kritiek op PvdA/GroenLinks/D66/VVD maar verder voor de bejubeling danwel bewieroking van FvD en de grote roerganger wiens naam uitspreken alleen al duizend bergen doen zingen en sterren laten stralen voor nageslachten der nageslachten.

Wacht maar tot Thierry aan de macht is dan gaan we die kritische pers het zwijgen opleggen want lang leve de vrijheid van meningsuiting! En de vrijheid! Patriotten united! Boreaal! OZO!

Mocht u TPO nou ook niet willen steunen, koop dan een leuk aandenken in de TPO Store.