Media & TV

Ybeltje Berckmoes van Ongehoord Nederland (NPO) wil satirisch filmpje over Ongehoord Nederland censureren

07-05-2020 09:47

Hoi, en leuk dat je weer kijkt naar LPF-TV EGO-TV DENK-TV 50Plus-TV Schoolplein TV Ongehoord Nederland. Vandaag in ons kinderprogramma Wij Gaan Boos Juridische Stappen Ondernemen Want Wij Kunnen Niet Tegen Kritiek de aflevering: Wat je vooral niét moet doen als aspirant publieke omroep.

In deze aflevering zal Ybeltje Berckmoes laten zien hoe je de volstrekt onbekende stand up comedian Harry Hol in één klap landelijk beroemd maakt door hem intimiderende blafmailtjes te sturen en zonder tussenkomst van een rechter boetes op te leggen (LOL, dat kan toch helemaal niet gekkie!) alleen maar omdat hij een satirisch filmpje, dus gegarandeerd inclusief citaatrecht, op Youtube heeft gezet waarin hij op hilarische wijze de totale faal die wappiewappiecomplot TV Ongehoord Nederland (straks van uw belastingcenten) heet volkomen en terecht afslacht.

Ga er dus maar eens lekker voor zitten want het belooft een topaflevering te worden. Camera en microfoon voor Ybeltje Berckmoes en Harry Hol (onthoud die naam).

START!