Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan het Openbaar Ministerie

28-05-2020 09:31

Bol.com Algemeen

Geacht OM,

Petje af voor de 35 uur ‘leerstraf’ die u eist tegen de 15-jarige havo-scholier Ilyas, die op 12 april in Amsterdam met twee anderen een homostel dat hand in hand over straat liep belaagde.

Op social media media zie ik allerlei mensen zich opwinden over uw straf-eis, maar ik vind ‘m vooral uiterst creatief.

Ik bedoel: zo’n kutmarokkaantje lacht om een boete, zou als hij een park moest schoffelen alleen maar high fives van zijn op de scooter langsrijdende matties krijgen en bij een gevangenisstraf louter street credibility opbouwen.

Niks vernederends aan voor zo’n kneusje.

Zei ik kneusje? Maak daar maar laffe hond van.

Want nog geen 24 uur nadat hij twee ‘kankerhomo’s’ had uitgescholden en bespuugd kroop hij, breed lachend, heel allochtoons in de slachtofferrol toen hij zich liet ‘interviewen’ voor het YouTube-kanaal van Younnes Ouaali, zo’n andere kansenparel.

Zo’n ventje maakt een boete, een taakstraf of een paar weken jeugdgevangenis de pis niet lauw.

Met een ‘leerstraf’ van 35 uur ligt dat anders.

Héél vernederend wordt dat.

Gezondheid

 

Het is jammer dat de Gay Pride dit jaar wegens corona niet door kan gaan, want ik had ‘m graag in zo’n leren pakkie met gaten voor de uit- en ingang verplicht willen zien dansen tussen twee hele grote, sterke leernichten van motorclub De Geilneven.

Maar goed, 35 uur een webcam op zijn bakkes als hij in Leercafé Joris & Frits in een speciale outfit op de bar moet dansen voor de Leernichten-werkgroep van de VVD die daar elk weekend huishoudt, is ook niet verkeerd. Scheelt mede-eigenaar Joris in deze voor de horeca zware tijden weer de kosten die hij normaal kwijt is aan het inhuren van jonge jongens voor de gezamenlijke hobby.

En hoe verneder je zo’n homofoob kutmarokkaantje het ergst?

Door een strenge Turkse vrouw te laten toekijken.

Dus als Joris en Frits dan VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz uitnodigen om live aanwezig te zijn als al haar leerminnende homoseksuele partijgenoten dat joch 35 uur lang ‘lik op stuk geven’, dan leert-ie het uitschelden en bespugen van homo’s wel af.

Al mogen we nooit uitsluiten dat hij er juist van geniet en daarna elk weekend vrijwillig terug gaat naar Leercafé Joris & Frits.

Dat is een risico.

Maar goed, dan is de geit weer blij.

Groet,

JanD

PS. Ik vind dat jullie met deze creatieve oplossing voor het kutmarokkaantjesprobleem wel een mooi cadeau hebben verdiend!

PS2. Me nieuwe Nieuwsbrief is uit!

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en/of incidentele giften (Bunq me). Waarvoor dank! (Kopen via mijn partnerlinks bij Bol.com en Amazon wordt ook gewaardeerd)