Media

1,5 meter-moraalmoekes gaan Lieve Stad van Hoop terroriseren met hinderlijke fatsoenbemoeienis

29-05-2020 21:29

“Een groep bezorgde Amsterdammers heeft zich verenigd als burgerinspectie om mensen te herinneren aan de 1,5-meterregel.

Daarom besloot Stella Braam samen met een groepje mensen de burgerinspectie Covid-19 op te richten, kort gezegd de Coronaatjes. Hun eerste actie: stickers plakken.

De Coronaatjes zeggen ‘nog meer activiteiten in petto’ te hebben, maar wat ze precies gaan doen, blijft voorlopig nog een geheim. Toch licht Braam alvast een tipje van de sluier: “We willen winkels gaan helpen om ervoor te zorgen dat mensen veilig kunnen winkelen.””

Fuck de hel is de ander, de hel is Amsterdam waar truttige fatsoenstypes met lekker gek praktisch haar als Stella Braam een toch al failliete anderhalvemetersamenleving komen fatsoensbetuttelen en deugmoraliseren.

De geur van fatsoenswalmen en doorgekookte middelmaat slaat je goddomme al tegemoet als je dit volkomen kritiekloze artikel in het Parool leest, kun je nagaan hoe erg dit soort bemoeizuchtig ludiek narcistisch randstedelijk policor leed van zo’n socialistisch Volkskrant-vrouwtje in de praktijk is.

Komt u Stella Braam en haar ‘coronaatjes’ tegen in Amsterdam? Zet het dan op een hoesten, zonder elleboog of mondkapje. Dat houdt de moralistenvrouwtjes gegarandeerd en effectief op afstand.