Binnenland

Student schrijft blogje tegen Black Lives Matter, ophefgedram, blogje moet offline ge-uncelbenst

17-06-2020 22:21

Een FvD'er die TPO heeft gelezen.

OPHEF! Een 22-jarige student van een hbo in Rotterdam schreef dit keurige blogje op een of andere website van de hbo in kwestie. Leuk en aardig, altijd goed om te zien dat tenminste één hbo-student tegenwoordig nog wél een eigen mening heeft. Maarja, blogje gaat over een mening die tegen Black Lives Matter is, dus dat mág natuurlijk helemaal niet van het vuistjesmaaiende kabouterpus in de koortsige open ego-riolen van het ”’social”’ media internet (die volgens de MSM de democratische meerderheid van goed onderlegde en degelijk geïnformeerde, weldenkende burgers vertegenwoordigen) (lol, NOT).

Kortom: ONGEPAST! KAN ECHT NIET! RACISME! MOET WEG! GRAAG CENSUREREN! VERBIEDEN! ADVERTEERDERS BELLEN! OFFLINE HALEN! UNCLE BENSEN! ALS STANDBEELD OMVER TREKKEN! DOODBLOEDEN! HERTALEN! OMTALEN! UITGUMMEN! ONDER DE GUILLOTINE! KNIE IN NEK LEGGEN! SUBSIDIE STOPZETTEN! SCHANDE! WALGELIJK! FOUT! RACISME! ONFATSOENLIJK! FOEI! etc. etc. etc.

Aangezien de redactie van de hbo-website in kwestie nu nog heel dapper zegt niet aan censuur te willen doen en diversiteit aan meningen een platform wil geven, zal dat hele artikel uiterlijk morgen wel offline zijn. Want zo gaan die dingen tegenwoordig, al helemaal als de zorgvuldig gekoesterde en gepropageerde naam van een Nederlandse onderwijsinstelling er door in gevaar komt. Als je ergens hele laffe nitwittende, immer roomblanke (lol), ruggengraatloze D66-stemmende managerstypes zonder kloten op hun knieën kunt zien rondkruipen dan is het wel in de bestuurskamers van Nederlandse hogescholen en universiteiten. Die doen dus ofwel morgen hara kiri ofwel ze trekken dat artikel offline en zeggen knielen sorry. Wedden?

Daarom hier alvast een mirror van het ”’racistische”’ artikel.