Binnenland

””Jongeren”” slaan man bewusteloos die vrouw hielp nadat ””jongeren”” haar intimideerden

30-06-2020 09:50

Ben je net lekker bezig een passerende hardloopster seksueel te intimideren – omdat haar nasissen steevast leidt tot interesse van haar kant, jeweetzellufbroer – komt er ineens een man langs die het voor haar opneemt!

Die eikel komt met praatjes en probeert haar te helpen. Dat kan natuurlijk niet. Dus zodra hij je de rug toekeert, sla je hem – als de man van eer die je bent – zo hard van achteren dat hij bewusteloos raakt.

Dat kan allemaal in Utrecht (en eigenlijk in elke stad in Nederland).

“Hij schoot te hulp nadat de hardloopster sexueel getinte opmerkingen naar haar hoofd kreeg geslingerd. De man sprak de jongens daarop aan, maar die waren daar niet van gediend. Vanuit de groep werd hier direct agressief op gereageerd. Toen de man wegliep werd hij op het hoofd geslagen. Hij kwam ten val en raakte kort buiten bewustzijn.

De jongens gingen er hierna rennend vandoor richting de Vomar-supermarkt in winkelcentrum Terwijde. De man moest voor onderzoek door de ambulance worden vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het nu met hem is, is onbekend.

Het gaat volgens de politie om vier getinte jongens in de leeftijd van zestien tot achttien jaar. Drie van hen hadden een slank postuur en één van hen was wat voller. Eén van de verdachten droeg een olijfkleurig, glimmend trainingspak.”

Tijd voor een ketenmarinier, een buurtregisseur, een sociaal werker en een cursus hoe de buurt beter kan reageren op dit soort ruwe diamanten. Binnenkort volgt de NPO-docu over het zware leven van deze straatschoffies.