Opinie

Myrthe (19) haalt 17.000 handtekeningen op tegen straatintimidatie door allochtone jongeren

01-07-2020 13:45

Myrthe van der Houwen. Screenshot AD.

Myrthe, Myrthe, Myrthe! Meisje, wat doe je! In dit huidige tijdsgewricht, in ”’vrij”’ Nederland, kun je toch écht niet meer zomaar zeggen wat je wil, dat weet je toch wel? Laat staan als het gaat om evidente waarheden waarvan iedereen al lang weet dat het waarheden zijn, maar die niemand hardop durft uit te spreken omdát het evidente waarheden zijn. Dat MAG helemaal niet in de ”’vrije democratische rechtstaat”’ (lol) Nederland anno 2020! Juist omdát het waar is dat straatintimidatie vooral een probleem is onder allochtone ”’jongeren”’ (‘hebben ze legitieme redenen?’) mag het niet worden gezegd. Vrijheid = onvrijheid. Krijg je bij de colleges psychologie soms geen lessen Dubbeldenken?

Snap je dan echt niet dat de gedachtenpolitie onder leiding van Arie ‘NSB’ Boomsma, Norbert ter Hall, Unilever, Gilette, Albert Heijn, Nestlé, Zespri, Ewoud Butter, Nikki Sterkenburg, Rianne Meijer, nog 300 totaal talentloze en volstrekt onbekende subsidietrekkers, zelfs een motherfucking hoogleraar journalistiek(!), Diederik Gommers (de baas van alle IC’s in Nederland die nu óók ineens schijnt te weten wat je wel en niet mag zeggen in Nederland) een VPRO-programmamaker die Tim heet, Wilfred Genee en de rest van twitterend NSB-Nederland (herhaling: En, Es, Béé) er nu alles, maar dan ook echt ALLES aan zullen doen je kapot te maken?

Meisje, je hebt zojuist de poorten van de Hades wagenwijd opengezet.

Het is heel goed mogelijk dat maarliefst 80 medewerkers van de UvA-afdeling politicologie een manifest tegen je opstellen met daarin de eis tot bukken en knielen. Het is goed mogelijk dat de blanke vrouw Linda Voortman (GroenLinks) je zal proberen te dwingen een cursus te volgen om van je ‘onbewuste racisme’ af te komen. Het is goed mogelijk dat de universiteit waaraan je studeert je zal proberen te verwijderen, of ten minste een ‘goed gesprek’ met je zal willen voeren. Het is goed mogelijk dat ”’studenten”’ van je universiteit nu zullen proberen je te deplatformen, te cancelen, kapot te maken, monddood te maken en ‘lawaaidemonstraties’ zullen houden. Het is goed mogelijk dat er vergif zal worden gezaaid in je omgeving, dat onbekende types je vrienden zullen proberen te brainwashen, je ouders zullen lastigvallen, je familieleden er bij zullen proberen te betrekken. Het is goed mogelijk dat de mensen waarvan je dacht dat het je beste vrienden waren zich tegen je zullen keren en afstand van je nemen.

Psychologische oorlogsvoering Stasi-style, reken daar op. In de ideeënoorlog is alles geoorloofd.

Desnoods zal het OM zelf je proberen te intimideren, want ‘in een fatsoenlijke, gezellige samenleving’ kan kennelijk geen plaats zijn voor álle vrije meningen. Dat de wet aan je kant staat, en de rechter je uiteindelijk gelijk zal geven, biedt geen enkele bescherming tegen de smerige oorlog die de ongekozen en ongecontroleerde schaduwmacht OM alweer jaren voert tegen iedereen die het onwelgevallig acht. Tegen de tijd dat een rechter bepaalt dat je inderdaad het recht aan je kant hebt zul je helemaal zijn uitgekleed, beroofd van al je waardigheid, al je financiële reserves zullen uitgeput zijn en de rest van je leven zul je moeten leven met het trauma dat hooghartige, onaantastbare officieren van justitie je bewust hebben laten oplopen omdat ze nou eenmaal veel te veel vrijheid hebben gekregen om hun eigen ideologische oorlogen te voeren dankzij een totaal corrupt en doorgerot systeem. Een systeem dat steeds meer om ‘fatsoen’ en ‘moraal’ lijkt te draaien en steeds minder om alleen dat wat is vastgelegd in de wet.

Daarom ook is er sinds kort een officiële moraalpolitie. En daarom ook is er niemand die het erg vindt dat een moraalpolitie patrouilleert om mensen te proberen te verbieden hun recht uit te oefenen op de openbare weg: er zijn al teveel mensen slachtoffer geworden van de ideëenoorlog, teveel zijn er al gebrainwashed, bang gemaakt, geïntimideerd, tot onderdanigheid gedwongen, in de rijen teruggeblaft, boven het maaiveld onthoofd, in hun hok getrapt en verplicht-vrijwillig slaaf gemaakt, soms zelfs zonder dat ze het weten, van een steeds verder rottend systeem.

Precies zoals het in élke, fatale, ideëenoorlog in de geschiedenis is gegaan. Is het niet fascinerend hoe bepaalde zaken zich altijd weer op identieke wijze lijken te herhalen?

Op Twitter zullen anonieme brigades dag en nacht alert zijn en van alles wat je zegt screenshots maken zodat ze je tien, twintig, dertig jaar later alsnog kunnen proberen te chanteren, wat weinig moeite zal kosten omdat tegen die tijd een enkele stokoude uit de context gehaalde tweet voldoende zal zijn voor uitsluiting en verbanning. Twitter zal je censureren, Facebook zal je bannen, Youtube zal je verwijderen, de bank waar je spaargeld staat zal contact met je opnemen om je te vertellen dat er bij hun ‘geen plaats is voor racisten’, mensen zullen weigeren naast je te zitten in de collegezaal, docenten zullen weigeren je te doceren, lokale GroenLinks-jongeren zullen t-shirts met ‘Ook ik ben een intimiderende straatallochtoon’ dragen uit ’empathie’ met de ‘slachtoffers’, BN’ers zullen openlijk hun afschuw over je uitspreken, Victor Reinier (een voormalig presentator van een randdebiele spelshow) zal je eindeloos uitschelden voor de meest gore, grove, seksistische en lasterlijke zaken en helemaal niemand in dat anders zo enorm betrokken en inclusieve Medialand zal daar ook maar iets van zeggen (laat staan dat adverteerders zich terugtrekken van alles waarbij een openlijke, randpsychotische scheldfascist als Victor Reinier bij is betrokken), vrouwen die ook Myrthe heten zullen hun naam veranderen nadat woedende hordes dat hebben geeist, Nadia Bouras zal zeven dagen lang, 24 uur per dag, over niets anders twitteren dan over jou, ook al wordt Nadia Bouras met belastinggeld betaald om ‘wetenschap’ te bedrijven en niet om de hele dag te twitteren maar universiteiten vinden ‘racisme’ VEUL erger dan onderzoekers die dagelijks aan de wereld laten zien dat ze van alles bedrijven maar beslist geen waardevrije wetenschap, Femke Halsema zal je opbellen om passief-agressief te laten weten wat ze van je vindt (want wat jij vindt daar heeft ze ‘moeite mee’), iedereen bij D66 zal zijn/haar/het best doen om een écht heel zieke nazi-vergelijking te maken in de hoop de ‘sociaal-liberale haatzaaierij’ van Reinier van Dantzig te kunnen overtreffen, Francisco van Jole (TFOE!) zal op kosten van onwetende BNN-leden de meest onvoorstelbare, genadeloze, sociopatische drek op een online platform voor ‘verbinding en verschilligheid’ publiceren zonder dat ook maar één BNN-medewerker daar iets van vindt en een complete moralistendivisie van blanke, smalende, gedouchte, maagdelijke, roomkleurige, androgyne millennials van KRONCRV onder leiding van een of andere Nederlandse Chinees die van zijn Chinees-zijn effectief een gouden slachtoffercarriere heeft weten te maken staat klaar om alles wat ze van je te weten kunnen komen online te publiceren onder het laffe motto ‘datajournalistiek’ en ‘onderzoeksjournalistiek’.

Och Myrthe, lieve, lieve, lieve, lieve, lieve Myrthe. Hoe kon je zo naïef zijn? Was er dan echt niemand in je omgeving die je had kunnen vertellen dat de vrijheid waarop jij je nu meent te kunnen beroepen al heel, heel, heel, heel, heel lang geleden uit Nederland is verbannen, uitgemoord, kapotgemaakt, doodgeschoten, vernietigd en uitgegumd? Wist je dan helemaal niet dat de grondwet al lang een lege huls is? Dat de wet nooit heeft voorzien in collectieve zelfkastijding van burgers? Dat een grondwet je kan beschermen tegen censuur, maar beslist nooit tegen zelfcensuur?

Lieve Myrthe, ben je te jong om te weten hoe het afliep met Ayaan Hirsi Ali, nadat ze de waarheid had gezegd? Weet je dan niet hoe het afliep met Theo van Gogh, nadat hij de waarheid had verfilmd? Weet je dan niet hoe het afliep met Pim Fortuyn, omdat hij de waarheid dreigde te delen met een meerderheid van de ”’vrije”’ bevolking die het volle recht had voor hem te kiezen? Weet je dan niet dat Trouw, NRC, Volkskrant, Vrij Nederland, NU.nl, de NOS en De Groene Amsterdammer (dat is een soort COVID-19 in printversie, waar ze het publiceren van boekfragmenten waarin wordt opgeroepen tot een adverteerdersboycot van een website die afhankelijk is van advertenties doodleuk ‘journalistiek’ noemen) een stille afspraak hebben om, als het er op aankomt, alles wat met ‘objectiviteit’ heeft te maken overboord te gooien om je zo kapot te kunnen maken?

Weet je dan niet dat Hugo Brandt Corstius weliswaar, godzijdank, dood is maar dat zijn gif is uitgezaaid in zijn nakomelingen? Zelfs de mensen die met deze nakomelingen zijn getrouwd lijden inmiddels aan fatsoenskanker, Myrthe, zo besmettelijk is het dus.

Lieve Myrthe, lees je dan nooit de columns van Rosanne Hertzberger, die stijf staan van de haat tegen alles wat onwelgevallig is? Heb je dan geen weet van al die geschifte maar hysterische wijven, zoals Elma Drayer, die glimlachend en schaamteloos een ‘DOOD AAN GEENSTIJL, WIE DOET ER MEE, TIJD VOOR BLOED AAN DE MUUR’ -censuurmanifest ondertekenen maar zelf wel dagelijks dankbaar gebruik maken van de door adverteerders gesubsidieerde vrije meningsuiting?

Nee Myrthe, de kans dat jij ooit nog welkom bent in de sportschool van Arie Boomsma is nihil. En beter kom je ook nooit het wandelende fatsoen Hannah Hoekstra tegen in een donker steegje. Want als er iets heel gevaarlijk is dan zijn het wel ‘acteurs’ (dat zijn mensen die goed zijn in teksten uit hun hoofd leren, andermans teksten welteverstaan, dat je niet denkt dat ze zelf ook echt iets kunnen produceren) die louter deugen door een puur rancuneus gefrustreerd narcisme, tot op het fanatiek religieuze af.

Dat zijn de ergsten en gevaarlijksten. De aller-aller-aller-aller-ergsten en gevaarlijksten. Daarom ook worden ze uitgenodigd door de koning. En de koningin (want die weet wel hoe leuk een ideeënoorlog kan eindigen). En daarom ook krijgen ze een Gouden Kalf (dat is een belangrijke Nederlandse politiek-ideologische prijs waarvan veel mensen nog altijd denken dat het iets heeft te maken met ‘kunst’ maar in werkelijkheid is het een wapen om nuttige idioten in de spotlights te krijgen). De beste nuttige idioot is een gevaarlijke nuttige idioot. Een gevaarlijke nuttige idioot kan immers het werk doen waaraan de ideologen hun handen liever niet vuil maken (ook daarmee heeft de koningin van Nederland erg veel ervaring, die Hannah Hoekstra en Maxima zullen wel dikke vriendinnen zijn geworden).

Arme, arme Myrthe. De vernedering die je straks zult moeten ondergaan als je aan tafel zit bij een van de vele maoistische deugtribunalen die de Nederlandse media inmiddels rijk zijn zal gruwelijk zijn. De manier waarop VARA-redacteurtjes je met vriendelijke verhalen en lieve appjes naar een tv-programma zullen lokken, gewetenloze jakhalzen en bloedhonden dat het zijn, om aldaar alle aanwezigen een groot roestig mes in je rug te laten zetten nadat je in een hoekje bent gedreven en er een knie in je nek is gelegd zal je straks nog lang, heel erg lang achtervolgen in je nachtmerries. Waarschijnlijk de rest van je leven. Voor het oog van miljoenen kijkers zul je je naakt en eenzaam voelen, terwijl de presentatoren en eindredacteur glimlachend zullen toekijken en genieten van dit moment waarop ze je eindelijk hebben kunnen terugpakken, inclusief behoud van torenhoge kijkcijfers. En ze zullen er geen minuut slechter van slapen. Integendeel.

Maar dapper ben je wel, Myrthe. Heel erg dapper. Er zal uiteindelijk een standbeeld voor je worden opgericht. Dat standbeeld zal daarna steeds maar weer omver worden getrokken, beklad, gevandaliseerd, gesloopt. Bekende terminale fatsoenskankerpatiënten als Bert Wagendorp en Peter Middendorp zullen in hun landelijke dagbladcolumns (die ze al veel te lang hebben) onophoudelijk oproepen je standbeeld omver te trekken. Maar dat standbeeld zal ook steeds weer opnieuw overeind worden gezet, schoongemaakt, gerepareerd. Net zolang tot de onvermijdelijke zelfvernietiging van de barbaren compleet is, omdat de zelfhaat en zelfvernietigingsdrang nou eenmaal vele malen groter is dan de barbaren en de deugers ooit kunnen beseffen.

Tot die tijd wordt het lijden. Groot lijden. Totaal lijden. Jarenlang uitzichtloos lijden. Waarmee veel, heel veel sterkte toegewenst.

(En dan mag je nog blij zijn dat je geen man bent: anders was je nu al lang door anoniemen onterecht beschuldigd van ‘Metoo’-praktijken en zonder ook maar het minste spoortje van bewijs volledig kapotgemaakt door ”’kwaliteitsjournalistiek”’ in NRC en Volkskrant.)