Opinie

Wanneer en hoe zal Ghislaine Maxwell ‘zelfmoord’ gaan plegen?

02-07-2020 19:07

Wordt het ook voor Ghislaine Maxwell een gevalletje ‘zichzelf opgehangen‘ maar dan toevallig net als alle bewakers niet kijken, de beveiligingscamera’s in pre-set modus staan en inclusief onverklaarbare breuken in de nek? Zal ze zichzelf zes keer door het achterhoofd schieten? Een bijl in haar eigen gezicht slaan? Zichzelf van bovenaf uit meerdere richtingen tegelijk neerschieten? Haar eigen handen op de rug binden, daarna haar voeten aan elkaar binden en in het water springen? Gaat ze helemaal ‘verdwijnen’? Of vinden ze wellicht verkoolde stukjes van haar terug op het terrein van die dude uit Making a Murderer?

En zo ja, is dat dan voor of na mevrouw Maxwell heeft verklaard welke royals, Hollywood-sterren, de Clintons, presidenten, hoogwaardigheidsbekleders, anderen met macht en geld en natuurlijk politici uit diverse landen allemaal met die Lolita-expres naar dat pedo-eilandje zijn gevlogen om aldaar echt niets bijzonders te doen en zo wel dan heus niet tegen de wil van die misschien wel meer dan 100 slachtoffers, soms niet ouder dan 14 jaar?

Hoeveel mensen met ‘een medische aandoening’ waardoor ze niet kunnen zweten zouden er eigenlijk nog vrij rondlopen? 1000? 150019.000? 30.000? Miljoenen?

Hoeveel van haar eigen kinderen kan een maatschappij eigenlijk eten voordat de buikpijn te erg wordt? Eindelijk te erg wordt.