Media & TV

Laffe MSM vallen op knietjes, censureren naam van Gaykrant-hoofdredacteur/verdachte

07-07-2020 13:57

*Ping* De mail. Ach, wat leuk, advocatenpost! Altijd fijn, want een vrijheidsintimiderend blafbriefje per dag houdt de huisjurist aan de slag. Of TPO even per direct de volledige naam van de hoofdredacteur van de GayKrant, die wordt verdacht van een zedendelict en daarom al enige tijd vastzit, kan censureren en vervangen in de voornaam en de eerste letter van de achternaam: Hans P.

De hoofdredacteur van de Gaykrant! Iedereen weet wat de volledige naam is van de hoofdredacteur van de Gaykrant! En wie dat niet weet kan die naam meteen vinden, dat kost een halve seconde, want hee wat gek, de naam van de hoofdredactur van de Gaykrant, DIE DUS WORDT VERDACHT VAN EEN ZEDENDELICT, staat gewoon op de website van de Gaykrant. Want hij is was hoofdredacteur, dan hou je dat toch een beetje, dat mensen te weten komen wat zijn naam is.

Dus nee, advocaat, we gaan geen namen verwijderen want dat is wel érg hypocriet voor zo’n ontzettend hoge boom die nou eenmaal veel wind vangt en duidelijk overal is te vinden. Verder: ga je cliënt helpen met de rechtszaak inplaats van media aanschrijven.

Maar, wat schetst onze verbazing? De MSM, die vrijwel allemaal in eerste instantie de volledige naam hebben genoemd van de van een zedenlict verdachte hoofdredacteur van de Gaykrant hebben stilletjes de naam veranderd nadat ook zij een advocatenbriefje kregen. Die laffe, viezige, bange, broekpoepende, truttige, door- en door smerig hypocriete bende morele struikrovers. Wat ben je dan een trieste snordragende, shagrokende lul. Net zo triest als wanneer je ‘Volkert van der G.’ in plaats van ‘Volkert van der Graaf’ of ‘Mohammed B.’ in plaats van ‘Mohammed Bouyeri’ schrijft. Die gure, gore stukgekookte 1953-spruitjeslucht van walmend fatsoen die nog steeds als een verstikkende deken over de Nederlandse media hangt. Het is te triest voor woorden anno 2020. Met je ‘leidraad’ en ‘Code van Bordeaux’. En je ombudsvrouwen.

Mensen hebben een identiteit. Een afkomst. Een geslacht. Een achtergrond. Een uiterlijk. En een voornaam plus achternaam. Dat moet je zoveel mogelijk benoemen. Dat zijn de feiten. Als mensen ergens van worden verdacht heeft de rest van de wereld er gewoon recht op te weten wie precies van wat wordt verdacht en moeten verdachten worden benoemd zoals ze zijn of anders helemaal niet. Want een verdachte waarvan iedereen weet wat zijn volledige naam is half benoemen met alleen initialen terwijl niemand zich nog afvraagt wat de werkelijke naam is slaat natuurlijk helemaal nergens op en lijkt meer op het bewust slopen van de waarheid dan naar waarheid verslag doen.

Hypocrisie is geen journalistiek, hypocrisie is het einde van journalistiek. Moralistische bagger, dat is wat mediahypocrisie is.

Zo. En dan nu een leuk plaatje. Hee, zou dit over de wegens verdenking van een zedenmisdrijf teruggetreden Gaykrant-hoofdredacteur Hans P. gaan?

OEI!

OEI!

NOS LAFFE HONDEN!