Binnenland

”’Antiracistische”’ ophefdrammers slopen Jort Kelder om huidskleur, willen dat NPO bukt

08-07-2020 11:53

#BLM

BUK! DAN! NPO!

Als er ergens geen ruggengraat is in dit land, dan is het wel op het Mediapark. Dus schreven kwetsjankies een open brief aan Shula Rijxman – een soort ultra-D66’er die doet alsof ze andere geluiden tolereert – waarin ze eisen dat Jort Kelder opstapt als leider van een aankomend gaapdebat over rAcIsMe In DiT dIeP rAcIsTiScHe LaNd.

Lees, huiver en flagelleer zelf.

“Beste mevrouw Shula Rijxman,

Wij van het collectief Black Renaissance maken ons ernstige zorgen over de motieven van de NPO om op 12 juli een zogenaamd racisme debat te organiseren in het kader van een themadag rond racisme en discriminatie.Een debat is een discussievorm waarbij het de bedoeling is een stelling te verdedigen of juist te bestrijden. Wij vinden dat racisme geen stelling is om te verdedigen of te bestrijden. Racisme is geen mening maar een moorddadig systeem wat al eeuwenlang stelselmatig Zwarte mensen uitbuit, uitsluit, onderdrukt en generationele trauma’s heeft veroorzaakt. Door Jort Kelder het debat te laten leiden zijn wij van mening dat er dus kennelijk iets verdedigd moet worden bij witte mesen (sic, TPO) om zich racistisch te mogen uiten?”

(…)

Witheid is een proces dat is geworteld in de sociale structuur, een proces dat een vorm van psychose veroorzaakt die wordt ingekaderd door zijn irrationaliteit, die elke rationele betrokkenheid te boven gaat.

De absurde keuze voor Jort Kelder is hier een duidelijk voorbeeld van.”

Hier staat: racisme is geen debat. Er mag voorts geen debat over racisme zijn, want dat betekent medeplichtigheid aan een ‘moorddadig systeem’. Bovendien lijdt Jort Kelder aan een soort psychopathie wegens zijn ‘witheid’.

Weet u dat ook weer. Hopelijk bukt de NPO zoals we dat gewend zijn.