Media

Wat was uw favoriete nieuws van de afgelopen dagen?

08-07-2020 19:13

Even een ommetje door de absolute Champions League van de Nederlandse hoofdpunten. U bent namelijk druk met allerlei ingewikkelde wiskundige stellingen en geopolitieke problematiek, maar dan weet u ook een keer waar het gros van het volk op klikt. De onderzoeksredacties van TPO & GS, te weten Thijs Post (Mosterd) & ondergetekende, willen graag weten: wat was voor u het meest opzienbarende nieuws van de voorbije dagen?

Nieuwsbericht 1. Een flinke scoop van 538: Gerard Joling is niet jaloers op de witte tanden van Dave Boeldrink. Gerard vindt dat iedereen gewoon maar moet doen waar hij of zij zelf zin in heeft.

Nieuwsbericht 2. Monica Geuze heeft een nieuwe vlam, Robbert. Ze deelt een foto van Robbert, met een emoji van een hartje. Herman den Blijker was dit keer niet druk met het behalen van een 5- want hij reageert met een hartje.

Nieuwsbericht 3. André Hazes zal niet lekker geslapen hebben. Monique zette hem flink voor joker!

Nieuwsbericht 4. Bibi Breijman STOPT met vloggen, het is een kleine ramp. Maar geen zorgen, want ze richt zich op muziek en straks kan ze iedereen belonen met heel veel mooie en persoonlijke creativiteit.

Nieuwsbericht 5. Patty Brard verkiest pizza boven vrijen, einde nieuwsbericht.

Nieuwsbericht 6. Anna Nooshin voelt zich heel stom omdat ze een vraag van De Telegraaf afkapte. Anna deed namelijk iets en daar stonden mensen te dicht op elkaar, het was allemaal heel erg belangrijk.

Nieuwsbericht 7. De volgers van Leontine Borsato – die van het Rad van Fortuin – zijn onder de indruk van haar uiterlijk.

Nieuwsbericht 8. Gaby Blaaser (is op tv) breekt, ze is intens verdrietig. En ook emotioneel enzo.

U kunt hier uw stem uitbrengen. Vergeet niet, uw stem is bindend.