Media

Viroloog Ab Osterhaus doet toch maar niet mee met Ranking the Stars

12-07-2020 11:44

De EU.

Briefkaartje uit Clownsland Nederland, bekend van de kaboutertjes: viroloog Ab Osterhaus (173) die zijn opwachting als voltooide BN’er zou maken in het RTL randdebielentelevisieprogramma Ranking the Stars doet toch maar niet mee met Ranking the Stars.

Dat komt: Ab had het helemaal verkeerd begrepen en dacht dat de narcismeshow Ranking the Stars een soort talkshow voor narcisten was waarin hij, Ab Osterhaus, kritiekloos urenlang over Ab Osterhaus en corona zou mogen praten. Maar nu is hij er achter gekomen dat Ranking the Stars een soort randdebielennarcismequiz voor deugende BN’ers is waarin de BN’ers worden verwacht zichzelf en plein public seksueel te bevredigen terwijl ze vertellen hoe begaan ze zijn met het lot van asielzoekers en dat ze tegen institutioneel racisme zijn en dus haakt Ab af. Terecht natuurlijk. Ook voor Ab zijn er grenzen. Niet veel, zeker niet als het om Ab zelf gaat, maar toch.

Het is nog wel steeds onbekend of Jaap van Dissel en Diederik Gommers al zijn gebeld en of er dit jaar ophef zal ontstaan omdat er teveel ‘witte mannen’ meedoen (maar dat zal haast wel).

De meeste gezinsvervangende tehuizen voor verstandelijk gehandicapten hebben al aan RTL laten weten dat ze ook dit jaar weer gezellig met z’n allen alle afleveringen van Ranking the Stars zullen kijken dus net als elk jaar zijn hoge kijkcijfers gegarandeerd.

Bent u een kijker van Ranking the Stars? De kans bestaat dan dat u een verstandelijke gehandicapte in een gezinsvervangend tehuis bent. Vraag er naar bij uw begeleider!