Opinie

Schokkende beelden bewijzen: Amsterdam-West volledig geïslamiseerd

31-07-2020 15:40

Uit videobeelden die vrijdag werden gepubliceerd op de website van AT5 blijkt dat Amsterdam-West inderdaad, zoals al vaak is beweerd, volkomen is geïslamiseerd. Op de ontluisterende beelden is te zien hoe mannen en door doeken uigegumde vrouwen, ver achter de mannen en achter rood-witte linten, in het openbaar en met honderden tegelijk in de buitenlucht bidden, knielen, bukken en zich onderwerpen.

Volgens AT5 bidden de moslims vanwege het offerfeest ‘in de buitenlucht op sportvelden’ want ‘coronamaatregelen’. Zoals ook ineens de azan van de Blauwe Moskee moest worden versterkt ‘want vrijheid van Godsdienst’ en die versterkte azan tegen de afspraak in ineens vijf keer per dag was te horen, ook bij andere moskeeën in het land, ‘want corona’.

Opvallend is dat niet alleen in West, hét bolwerk van Islamsterdam, in het openbaar massaal werd gebeden maar ook in het Olympisch Stadion in het pittoreske Zuid, vestigingsplaats van de blanke, ‘progressieve’ elite waaronder veel BN’ers die normaal gesproken enorm blij zijn met islamisering mits ver buiten hun eigen leefgebied. Het is nog niet bekend wanneer het eerste door BN’ers ondertekende manifest verschijnt tegen het in het openbaar massabidden door moslims in Amsterdam-Zuid.

Het massagebed in Amsterdam-West werd, zoals gebruikelijk, georganiseerd door Yassin Elforkani, imam van de Blauwe Moskee. Deze Blauwe Moskee staat volgens deskundigen onder hevige invloed van de islamofascistische Moslimbroederschap en wordt mede gefinancierd door geld uit Koeweit en Qatar.

Ook Elforkani zelf wordt er van beschuldigd banden te hebben met de Moslimbroederschap, maar volgens de beslist objectieve Amsterdamse GroenLinks-burgemeester Femke Halsema (GroenLinks) is dat niet waar dus wie zijn wij om daar dan nog aan te twijfelen als zo’n door en door integere en beslist onafhankelijke gekozen benoemde burgemeester die enorm boven alle partijen staat zegt dat het niet waar is?

Kritiek op Elforkani, de Blauwe Moskee, massagebedsbijeenkomsten in het openbaar, de invloed van de Moslimbroederschap in Nederland, de islamisering van Amsterdam in het bijzonder en Nederland in het algemeen of überhaupt de islam zult u ook dit jaar weer tijdens het Offerfeest (waarin onschuldige dieren op gruwelijke wijze een marteldood moeten sterven omdat dit 1400 jaar geleden nou eenmaal normaal was terwijl normaal gesproken wel gewoon wetgeving tegen het op barbaarse wijze laten lijden van dieren is) niet tegenkomen in de MSM want dat is natuurlijk ‘islamofobie’.

U mag nu bukken. Eid Mubarak!

Inshallah.