Regio

4 ‘blanke jongeren (skaters)’ kopschoppen man kritiek, andere man zwaargewond, in Gouda

02-08-2020 15:42

De idyllische Doesburgweg te Gouda. Screenshot Google Streetview.

Update: interessant, de enige woongelegenheid aan de Doesburgweg is een flat (bedrijfspand de Goudse Poort) alwaar een bedrijf zit dat ‘Beter Kom Je Niet Buiten’ heet. (LOL.)

Altijd weer die blanke ”’jongeren”’, nu in Gouda: vier skate-types (blank, blank, blank en blank) in de immer hormonale adolescentenleeftijd van tussen de 18 en 20 jaar kopschopten twee onschuldige heren (41 en 45) naar de intensive care. Met één van de slachtoffers gaat het zo slecht dat hij ‘vecht voor zijn leven’ dus ‘poging tot doodslag’ wordt zo wel erg voor de hand liggend.

Reden: de skaters maakten een puinhoop van hun hangplek (de uiterst pittoreske Doesburgweg) en daar zeiden de slachtoffers wat van. Want rotzooi kun je ook best zelf opruimen daarom werden de skaters op het bestaan van een prullenbak gewezen.

Dat mocht natuurlijk niet, zomaar wat zeggen tegen ”’jongeren”’, dus werden de opruimbewuste onschuldige goede burgers zo goed als openbaar geëxecuteerd op de openbare weg zoals dat tegenwoordig gaat in het goed georganiseerde en veilige Nederland waar de cellen leegstaan en de criminaliteit daalt en er beslist geen sprake is van toename van autobranden toename van plofkraken toename van geweld een probleem met ”’jongeren”’.

U mag nu helemaal zelf iets vinden over wie in Nederland eigenlijk de baas is op straat en hoe het gaat met gezag, handhaving en recht op de openbare weg. Wij geven verder geen tips. Maargoed, wij wonen godzijdank dan ook niet in Gouda.

Skaters in kwestie zijn nog altijd foetsie, dus kijkt u even uit naar/voor ‘vier blanke mannen in de leeftijd van 18 tot 20 jaar’? Merci, ook namens de rest van Gouda.