U zond in: ‘Thierry Baudet uitmaken voor antivaxxer is zeer onbeschoft en pijnlijk’

04-08-2020 20:53

Het kwetsende anti-Baudet de antivaxxer-artikel in kwestie leest u hier.

“Beste,

Omdat wij de mainstream media totaal niet meer vertrouw(d)en hebben we vorig jaar een abonnement genomen op TPO plus om ook eens een keer de andere kant van het verhaal te horen als ook andere inzichten. Helaas moeten we constateren dat het bashen van Wilders en zeker ook Baudet in jullie commentaren steeds meer opgang vindt waardoor de TPO op een enkele uitzondering na gewoon meedoet met de mainstream media. Lees de reacties eens op het artikel over het antivaccin gedrag van Baudet vandaag!

Wij zijn er in ieder geval klaar mee en zeggen ons abonnement dat loopt tot 22 augustus 2020 per direct op.”

***

“Geachte redactie,

Ik ben héél blij dat er nu eindelijk een partij is die vragen stelt over mondkapjes en vaccins. Maar u ziet dat als een dieptepunt. Voor wie schrijft u eigenlijk? Niet voor de kritische burger die zijn persoonlijke vrijheid in rook ziet opgaan. U schrijft voor mensen die het toch al met u eens zijn, maar wat is daar moeilijk aan? Het is toch de taak van een journalist om gevestigde of gedeelde opvattingen kritisch te belichten en open te staan voor afwijkende standpunten?! Dat is weliswaar lastig en soms misschien gevaarlijk, maar dat hoort wel bij het werk van een journalist.

Met vriendelijke groet,”

***

“Beste,

Voordat jullie Thierry baudet uitmaken voor antievaxer, zou ik eerst maar eens onderzoek doen naar het vaccin. En ten tweede, denk ik dat het zeer onbeschoft en pijnlijk is voor ouders die niet meer vaccineren nadat hun kind is overleden óf ernstige gevolgen heeft overgehouden na de Mexicaanse griepprik. Denk voortaan eerst eens ná voordat jullie iets schrijven.”

***

“Geachte redactie,

In het stukje op 4 augustus waarin u FvD ridiculiseert slaat u de plank mis.

Niet alleen blijkt nergens uit dat FvD iets tegen vaccineren zou hebben maar u geeft ook geen blijk van inzicht in de materie.

Dat uitgerekend het vaccin wordt aangekocht dat bij proeven met apen tegenvallende resultaten liet zien was al verbazend. Vervolgens blijkt dat het zo veel bijwerkingen heeft dat men er nu standaard paracetamol bij geeft. Toch wordt gesproken van bemoedigende resultaten. Als je dan achteraf hoort dat de broer van Sijbesma directeur is bij Astra-Zeneca, dan walmt dat naar belangenverstrengeling ‘zoals Connie Palmen naar alcohol’.

En voor hydroxychloroquine geldt dat er plausibele verklaringen zijn waarom het zou kunnen werken (te weten het aangetoonde in vitro effect tegen het virus en de bekende immuunmodulerende werking), dat artsen positieve ervaringen melden en dat er geen gecontroleerde studie is die wijst op een nadelig effect. De studie naar het voorkomen van Covid-19 in gebieden met veel en met weinig gebruik van hydroxychloroquine (Meo ea, Eur Rev Med Pharmacol Sci april 2020) suggereert juist dat het wel werkzaam is.

Alle reden dus om het gebruik van dit middel als serieuze optie te bespreken.”

En weer een aantal tevreden klanten die dolblij zijn met de vrijheid van meningsuiting en de vrije ruimte voor het vrije debat dat TPO heet.

Terecht, want TPO staat als een lichtend baken fier overeind in een duistere zee van antivaxxende complotdenkers, kwakzalvers en ander simpeldenkend Jensen-kijkend gespuis dat blindelings achter elke onbewezen laatste dwarrelende strohalm aanwandelt, rechtstreeks de afgrond in.

Bent u ook zo blij met het laatste restje hoop in woke tijden van aluhoedjes dragende charlatans en andere hbo’ers? Neem dan een abonnement op TPO+ en sluit u aan in de rij met innig tevreden ingezondenbrievenschrijvers!

KARTELSTUTTERS UNITED!