Nieuws

BRIEFJE VAN JAN – Aan al mijn lezers

08-08-2020 09:31

Beste lezers,

Gisteren plaatste het opperaluhoedje Janet Ossebaard een oproep aan al haar volgers op social media om ‘iets te plaatsen’ op mijn timeline.

Deze oproep:

Mijn adres en telefoonnummer stonden er nog net niet bij, maar die zijn voor 2,30 euro te koop bij de Kamer van Koophandel.

Dus jullie snappen wel wat er daarna gebeurd is.

Mijn voicemail stond vol doodsbedreigingen.

Ik heb moeten onderduiken.

Mijn lieve vrouw kreeg te horen dat ik deel uitmaak van een pedonetwerk.

Ik stond geboekt voor allerlei dingen, maar die zeggen nu: “Imagoschade, we kunnen niet met je door”.

Toen ik onderweg naar mijn onderduikadres moest tanken, zei een of andere Tokkie bij het benzinestation “JD! Joris Demmink!” tegen me.

En dat allemaal omdat ik Janet Ossebaard en haar volgelingen ‘wappies’ had genoemd. En ‘koekwauzen’. Dat zijn woorden die misschien onhandig zijn gekozen (‘patiënt’ of ‘cliënt’ was handiger geweest), maar dat betekent niet dat die mevrouw al die ‘patiënten’ en ‘cliënten’ op mijn dak had hoeven sturen.

Ik ben de hele nacht met de dood bedreigd en dat is niet leuk.

Iedereen die een beetje verstand heeft van social media kan heel goed zien wat hier is gebeurd en dat dit gewoon een soort afrekening is. Dat dit echt een lastercampagne is.

Ik vind het intimiderend dat ik de ‘enge’ volgers van Janet Ossebaard op mijn dak heb gekregen. Ik vind dat zij een verantwoordelijkheid heeft in dit verhaal, omdat zij zich heel bewust is van wie haar volgen. Zij heeft gewoon hele enge mensen als volgers en dat weet ze ook heel goed. Daar maakt ze misbruik van. Op het moment dat zij bewust een sticker op mijn voorhoofd plakt, dan is ze gewoon heel gevaarlijk bezig.

Waarom vertel ik jullie dit? Nou, iedereen zegt dat je moet stilzitten, maar je moet gewoon meteen terugslaan en meteen vertellen hoe het echt zit.

Gelukkig zijn er heel veel mensen die zich inmiddels hebben uitgesproken. Ik heb steun gekregen van mijn lieve donateurs en alle mensen waar ik mee werk.

Tenslotte nog dit.

Als jullie écht geloven dat ik zo’n NPO-jankmuiltje ben dat wel kan uitdelen, maar niet kan incasseren, dan zeg ik: WORD WAKKER!!!

Of is er ook aan jullie een steekje los.

In het laatste geval zou ik het op prijs stellen als jullie voortaan niet meer mijn ‘Briefjes’ lezen, maar een abonnement nemen op de Quote.

Groet,

JanD

PS1. Speciaal voor héle blonde lezeressen (m/v): klik met je muis op het woordje hier, want ik heb vandaag écht geen tijd om onbenullige vragen te beantwoorden.

PS2. Jullie kunnen doordat ik ondergedoken zit helaas niet op mijn verjaardag komen morgen. Dus bewaar het cadeautje dat bij de uitnodiging zat maar voor een volgende gelegenheid.