Politiek

Politie Lieve Stad van Hoop schiet ‘verwarde man’ (23) dood

13-08-2020 22:15

In de GroenLinks-hel Amsterdam is donderdag een uit Duitsland afkomstige 23-jarige ‘verwarde man’ doodgeschoten door de politie. Dit gebeurde nadat de ‘verwarde man’ in het ‘bruisende’ stadsdeel Nieuw-West, waar heel veel lieve mensen wonen, de agenten bedreigde met een mes.

De politie was ter plaatse omdat de man in verwarde toestand rondliep en dreigde zichzelf iets aan te doen met het mes. De agenten probeerden met de man te onderhandelen en hem te overmeesteren maar zag zich uiteindelijk genoodzaakt te schieten. De man raakte zwaargewond en overleed in het ziekenhuis.

De GroenLinks-hel Amsterdam staat inmiddels bekend om de vele slachtoffers van vuur- en steekwapens. Onlangs nog werd in de GroenLinks-hel Amsterdam de volstrekt onschuldige Bas van Wijk in koelen bloede, in broad daylight, van dichtbij geëxecuteerd omdat hij opkwam voor een slachtoffer van horlogediefstal.

Omdat veel criminelen en ”’jongeren”’ in de lieve stad van hoop uiting geven aan hoop die overal om hen heen aanwezig is middels het dragen van een wapen, vinden veel burgers het een goed idee om de politie regelmatig preventief te laten fouilleren. Maar dit mag natuurlijk niet van het stalinistisch-linkse stadsbestuur. Liever ziet het stadsbestuur, voorgezeten door GroenLinks-burgemeester Femke Halsema (GroenLinks), nóg meer lijken en nóg meer slachtoffers. Voor kinderlijke, wereldvreemde, luchtfietsprincipes kun je immers nooit genoeg onschuldige burgers opofferen.