Media

Hella de Jonge (vrouw van Freek) had corona, schuld van Youp van ‘t Hek, aldus Freek

25-08-2020 18:21

Freek de Jonge. Screenshot Youtube.

Iedereen wist al dat cabaretier Youp van ‘t Hek (92) onlangs corona had. Wat iedereen nog niet wist was dat Hella de Jonge (117), vrouw van cabaretier Freek de Jonge (221), óók coronaal was. En dat kwam doordat Youp van ‘t Hek Hella corona heeft gegeven, vindt althans Freek zelf. Freek deed deze beschuldiging tegen Youp maandag in een programma van Staatsradio 1, waar u niet naar luistert omdat de doelgroep 88+ is, maar de Telegraaf wel zodat wij het nu ook weten.

Het is allemaal goed afgelopen met Youp en Hella coronatechnisch, maar gezien hun hoogbejaarde leeftijd, en gezien het feit dat Hella hartpatiënt is, had het allemaal veel en veel slechter kunnen eindigen. Was dat het geval geweest dan zou het bij de NPO wekenlang over niets anders zijn gegaan dan het dorre hout Van ‘t Hek en De Jonge dat werd gesnoeid door corona en Jaap van Dissel, Diederik Gommers en die andere 40 virus-hbo’ers zouden er dan allemaal avond na avond wat van hebben gevonden wat dan de ochtend er na weer uitgebreid zou zijn herhaald door de msm, en dan was iedereen nog blij geweest dat DWDD niet meer bestaat.

Maargoed, het liep dus allemaal goed af. Niks aan de hand. Youp en Hella leven nog. Freek ook. Harry Mulisch niet, die is dood. En helemaal niemand van de MSM die durft te suggereren dat Youp en Hella het stiekem met elkaar doen!!!1!! CENSUUR!!!1!