Politiek

Drammen loont: subsidiekraan nog wagenwijder opengezet naar NPO, want corona

28-08-2020 19:36

Elke opvoeder weet: aan drammende kinderen moet je nooit toegeven want dan stoppen ze niet meer met drammen. Helaas, de Nederlandse minister van NPO en Propaganda is een slecht opvoeder en de kinderen van de NPO zijn al veel te lang veel te verwend en te verpest om nog tot normale burgers op te voeden. Dus wordt er maar weer toegegeven aan het aanhoudende gedram en gejammer en gejank en gestampvoet en geklaag en gebedel van aan het subsidie-infuus liggende narcistisch Nederland, gekscherend ook wel eens ‘NPOr’. genoemd. Maarliefst 19 miljoen euro extra subsidie komt er uit de toch al wagenwijd openstaande subsidiekraan zodat al die leuke verdiepende bakwedstrijden, alleenstaande boeren, BN’ers, het Journaal en overige propaganda waar niemand in is geïnteresseerd behalve iedereen boven de 80+ weer even een tijdje zoet zijn en met het belastinggeld van anderen kunnen gaan spelen.

Eerder kreeg deze notoire subsidiesector, waarvan 99% nog geen week zou overleven op de vrije markt, ook al 40 miljoen euro extra subsidie wegens corona. Het totaal aan over de balk geflikkerde taxpoet staat nu dus al op 59 miljoen euro die ook besteed had kunnen worden aan zorgmedewerkers, failliet gaande horeca en evenementensector, afstervende ondernemers, zzp’ers die massaal zonder werk zijn komen te zitten en andere, wél zelf de broek ophoudende zelfstandigen die óók hebben te lijden onder de coronamaatregelen.

Maarja. Dit is Nederland. Subsidieland. In Subsidieland Nederland, dat wordt geregeerd voor en door kaboutertjes, vinden ze ‘NPO’ belangrijker dan primaire infrastructurele voorzieningen. Zie ook Amsterdam, de GroenLinks-hel.

Hieronder wat voorbeeldjes van de ‘NPO’ in Nederland.