Regio

De Amsterdamse Schietpartij Van De Dag: ‘kapperszaak’ tweede nacht op rij beschoten

29-08-2020 10:06

In GroenLinks-hel Amsterdam (waar hoop net zo veel om de mensen heen aanwezig is als kogels) is zowel in de nacht van donderdag op vrijdag als in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar geweld gebruikt tegen een ‘kapperszaak’. De ‘kapperszaak’ in kwestie bevindt zich in het beruchte Amsterdamse ghetto West. Op vrijdagochtend ging er een explosief af bij de ‘kapperszaak’, zaterdagochtend werd de ‘kapperszaak’ beschoten. Er vielen geen gewonden. Ook was de politie op het moment van het geweld in geen velden of wegen te bekennen, want Amsterdam.

Volgens staatszender NOS gaat het bij deze ‘kapperszaak’ onder meer om het volgende:

“De kapperszaak werd een maand geleden geopend door voetballer Hakim Ziyech en wordt gerund door de Amsterdamse kickbokser Aziz Kallah. Het bedrijf staat op naam van zijn vader Saïd Kallah), die volgens het Parool in 2009 actief was in het criminele milieu.

Ook over Aziz gaan volgens het Parool al lange tijd verhalen rond in het criminele milieu over problemen die hij zou hebben veroorzaakt.”

Het is onbekend hoe het kan dat een ‘kapperszaak’ waarbij op straat een explosief afgaat de nacht daarna opnieuw moeiteloos kan worden beschoten zonder dat er bewaking of politie in de buurt is. Mogelijk heeft dit te maken met de principiële weigering van de Amsterdamse bestuurspartijen D66 en GroenLinks om ook maar iets serieus te ondernemen tegen het geweld in de stad zoals bijvoorbeeld preventief fouilleren, want dat zou maar ‘gebieden stigmatiseren’ en ‘in Rotterdam hielp dat ook niks’.

TPO-tip voor Amsterdammers: verhuis uit Amsterdam nu het nog kan want met bestuurspartijen die door hun levensgevaarlijke ideologie het zicht op de realiteit volkomen kwijt zijn aan het roer zijn Venezolaanse of Colombiaanse taferelen niet ondenkbaar.