Politiek

GroenLinks-meisje wordt heel erg nat van rechts FvD-jongetje, is in paniek, wie kan haar helpen?

30-08-2020 20:02

Volkskrant-columnistes lezen Geenstijl.nl.

“Hoi iedereen!

Ik ben weer single sinds een tijdje.
Nu heb ik iets van 5 keer afgesproken met een jongen waar ik, fysiek gezien, helemaal wild van word. Ik voel vlinders, heb continue zin in sex met hem etc. En we klikken ook nog echt heel goed, kunnen met elkaar lachen, goede gesprekken.

Maar dan: hij is totaal anders dan ik. Ik ben qua politieke voorkeur erg links, feministisch en anti-racistisch. Ik werk ook in dat werkveld.
Hij is behoorlijk rechts (denk FVD), basht feministen en is niet racistisch, maar wel heel kritisch op bv BLM en vind dat vluchtelingen zich aan moeten passen.
Normaal gesproken zou ik niet eens met zo iemand om willen gaan. En ik vind het verwerpelijk van mezelf, maar van hem kan ik het hebben ofzo en ik blijf hem leuk vinden.

Ik weet niet wat ik hiermee moet. Alsof mijn hormonen mijn verstand uitschakelen. En hoelang blijft zoiets leuk? Want we passen qua visie op de wereld echt totaal niet bij elkaar.”

FvD-heren en overigens rechts manvolk, hier is uw kans om de Kuikenspons eens flink nat te maken. Linkse meisjes wachten op uw geile rechtse praatjes op het GroenLinksmeisjesforum van de VIVA.