ThePostOnline

De meest bizarre beweringen en quotes uit ‘Hitlers diamanten’

31-08-2020 14:10

Cover van het boek 'Hitlers diamanten'.

“Terwijl de aristocratie en de geestelijkheid in Europa zich dus wentelden in hun weelde, wellust en waanzin, hadden de Joden en protestanten allang een verborgen agenda, die in alle stilte als onzichtbaar spinnenweb werd gespannen. Voor zover wij hebben kunnen reconstrueren, moet dat demonische plan al rond 1100 na Christus in werking zijn getreden.” (blz. 34)

“Maar in werkelijkheid ben je dan in de val gelopen. VAL-S spelen = VAL van S.atan. Een val waar je de rest van je leven eigenlijk alleen maar dieper in wordt gezogen en waarin alleen de Grootmeesters der Vrijmetselarij de echte agenda beheersen.

Men kan het ook wel zien als de blauwdruk voor het hedendaagse W.W.W., een wijdvertakt wereldnetwerk van Satansgetrouwen die bij voorkeur elkaar de bal toespelen (…) Een volstrekt pervers systeem dus, maar wel uiterst doeltreffend, want het heeft al vele eeuwen doorstaan en Satans Secret Army groeit ondergronds gewoon door onder de belofte dat zijn volgers ooit de aarde en al haar rijkdommen zullen beërven onder de bezielende leiding van een grote wereldleider conform Joods model.” (blz. 36-37).

“LOI (wet) ISRAEL = HATE! Of: ISRAEL = HEL (helder dus) O.T. (oude testament) = IA (ezel), of: THEOS (god) = LARIE! IL (Israël) = A. of: THEO ISALLER IA! of: HEILAA (alfa) OS LEITER! of: A.H. LEITE! ISRAEL (de) O.(verwinning) of: ISRAEL = LEO, HIT (sla) A. (katholieken, Abel, Aso).” (blz. 96)

“[De vader van Hitler] moet een dubbelleven hebben geleid in een of ander Joods-protestants Kabbala-netwerk waar men met verve de Satan vereerde onder gelijkgestemde Heksenmeesters. En we vonden nog meer bewijs voor deze hypothese. Alois (=56 = Wolf) huwde dus met zijn achternicht Klara (= 43 = Heks), en 56 x 43 = 24.08 x = 19.2 x = 38 = ADOLF = Dood.” (blz. 98)

“Waarschijnlijk was het A.H. concept het grootste Joods-protestantse leiderkweekproject ooit sinds Napoleon, die op vergelijkbare wijze ‘gemaakt’ werd tot wie hij was. In het geval van Adolf ging het echter door de interventie van Klara en Paus Leo 180 graden de andere kant op en kon Aloys [Hitlers vader] zijn plannen niet meer verwezenlijken en werden Adolf of Alois junior geen haatdrager voor het Joods-protestante maar juist een Jihadist voor het leven, voor dat andere geloof, het Katholicisme. Een typisch geval dus van ‘wie een slangenkuil graaft voor een ander…’” (blz. 109)

“De Nazis waren zich meer dan bewust van de grote passie van de Joden en Protestanten om zoveel mogelijk goud en diamanten in hun bezit te krijgen als maar mogelijk was” (blz. 207)

“Als gevolg van WO2 is het meeste Europese goud overgeheveld naar de Verenigde Staten waar het ligt opgeslagen in Fort Knox (…) Gewoon ‘game over’ dus en weer verder met het plan voor een nieuwe wereldorde onder Joods-protestantse suprematie” (blz. 215)

“Wat deden al die Joodse mensen, wiens geboorteland het warme Midden-Oosten was, nu allemaal plots in dat koude, onherbergzame Rusland anders dan het koloniseren en het land langzaam van binnenuit uithollen en bezetten? (…) en waarom moesten die eerste Zionistische congressen uitgerekend in Europa plaatsvinden en niet gewoon ergens in het Midden-Oosten? (…) Let wel, van ons mag iedereen wonen waar hij of zij wil op de wereld, echter we hebben een hekel aan verborgen, op geloofsfanatisme gestoelde, agenda’s die enkel en alleen tot doel hebben om sluipenderwijs andere mensen en volkeren te bekeren en zelfs te knechten.” (blz. 370)

“Het echte verhaal is dat al die Joodse leiders in Bazel bijeenkwamen voor een hoger doel, met een volstrekt geheime agenda die angstvallig voor de buitenwacht verborgen werd gehouden. Dat doel was om de christelijke maatschappij (lees Katholieken en andere heidenen in hun optiek) omver te werpen om uiteindelijk tot een wereldheerschappij of Nieuwe Wereldorde te komen. Dit natuurlijk onder leiding van een Joods-protestantse bovenlaag of intellectuele bevoorrechte elite).” (blz 169)

“De Protocollen beschrijven stap voor stap en in detail hoe er dan geleidelijk tot die Joods-protestantse wereldheerschappij gekomen zou kunnen worden, en omdat er in de Protocollen ook wordt gerefereerd aan juist weer de vrijmetselarij was het destijds bij de publicatie ervan in 19.03 voor velen hèt bewijs dat er een joods-maçonnieke samenzwering of complot zou bestaan.”(blz 170-171)

“Klaarblijkelijk wordt er ook nog steeds, vanuit een bepaalde belanghebbende hoek, veel moeite gedaan om dwaalsporen en rookgordijnen te generen [genereren – TPO] teneinde de Protocollen voor eens en voor altijd naar het rijk der fabelen te verwijzen.” (blz. 171)

“Maar al die Joodse wereldleiders, zo’n 250 zeer hooggeplaatste en gezaghebbende personen binnen hun Geloofs-Gemeenschappen, kwamen natuurlijk niet alleen naar Bazel in 18.97 (nogmaals, opgeteld 11.5 = S.atan is Alfa of 11 x 5 = Sege of Sieg Satan en Satan zelf is opgeteld 55) voor de lekkere koffie. Eerder ook om er nog wat Zwitserse bankzaken te regelen voor de toekomstige N.W.O.[Nieuwe wereldorde]-kas lijkt ons.” (blz. 171)

“Waarom zijn er dan wel die Protocollen en verder helemaal geen gespreksverslagen of notulen van dat congres? Omdat Geheime en Liegen nou eenmaal 52 opgeteld zijn, en omdat 52 ook nog, geheel toevallig ARIES opgeteld is, oftewel dè Ram, oftewel Satan zelf. (het Bijbelse op de Ramshoorn blazen etc.).” (blz. 171)

“Vrijmetselarij liep dan ook continu en als een rode draad door de geschiedenis, onlosmakelijk gekoppeld aan (Joodse-) Religie. Een giftige, haatdragende en mensenvernietigende cocktail.” (blz. 172)

“Omdat Hitler wel meer Otto’s om zich heen had verzameld, zoals bijvoorbeeld Otto Skorenzy [bedoeld is Otto Skorzeny – TPO], Otto Ambros, Otto Brautigam, Otto Baum,Otto Bruner, Otto Abetz, Otto Ambros, Otto Brautigam, Otto Baum, Otto Bruner, Otto Dickel, Otto Baum, Otto Hofmann, Otto Merker (…) en eigenlijk best nog wel heel veel andere Otto’s, (…) lijkt het ons dan ook alleszins aannemelijk dat die betreffende pastoor ook daadwerkelijk, Otto heette en enkel al om die reden altijd een welkome gast was in de bunker omdat altijd nog een beetje het idee had dat zijn met waterhoofd geboren en overleden broertje Otto Hitler dan altijd in zijn nabijheid verbleef. En daarnaast was OTTO dan natuurlijk ook nog weer een anagram voor TOOT of (doorgaan) TOT (de) O.verwinning. En Hitlers eigen voornaam was nu eenmaal, zoals inmiddels bekend mag zijn, opgeteld 38 = DOOD = TOOT, de Duitse uitspraak voor dood.” (blz. 300).