Regio

Marokkaanse ‘jongeren’ terroriseren compleet gezin weg uit Zoetermeer, politie doet niks

02-09-2020 18:34

De Telegraaf schreef het al, maar nu heeft ook Omroep West het gecheckt, dus is het twee keer waar: Marokkaanse ”’jongeren”’ in Zoetermeer hebben effectief een compleet gezin weggeterroriseerd. Het gezin, met twee kleine kinderen, zit nu ondergedoken op een ‘bungalowpark’ uit angst voor de bedreigingen. En de politie doet weer eens helemaal niks.

Of helemaal niks: volgens de burgmeester van Zoetermeer zit de politie er bovenop (lees: “Wel blijft het de aandacht houden van de wijkagent en is er de afgelopen tijd extra rijdend toezicht uitgevoerd door de politie“), maar gek genoeg is er nog altijd niemand aangehouden. Niet dat dat veel uitmaakt, iedereen weet immers dat dit soort terroristen hooguit een taakstrafje of een enkelband krijgen, mits ze niet minderjarig zijn want dan krijgen ze sowieso een boterbriefje, maar toch.

De Marokkaanse terroristen zouden het op dit gezin hebben voorzien na ‘een verkeersruzie’. In een beschaafd land wordt een ‘verkeersruzie’ opgelost met de politie, advocaten en verzekeringsmaatschappijen, maargoed Nederland is geen beschaafd land meer. In minder beschaafde landen (zoals Nederland) geldt gewoon het recht van de sterkste en wordt door clans groepsgewijs wraak genomen. Hadden ze maar niet moeten beledigen en mannelijke ego’s in hun eer moeten kwetsen, wollah! Aangezien er verder toch geen politie is op straat en ook het strafrecht totaal niet is toegerust op middeleeuwse tribale tradities en dito vendettashit zit er voor de slachtoffers niks anders op dan onderduiken.

Ironisch, moeten onderduiken in je eigen ‘democratische rechtstaat’ omdat nazaten van mensen die ooit naar Nederland kwamen om onder te duiken te gastarbeiden de macht op straat hebben overgenomen. Misschien dat het gezin asiel kan aanvragen in Marokko?

Gelukkig leeft Hilbrand Nawijn nog. Dat is in zijn eentje een soort Zoetermeerse clan. Schijnt dat hij in een grot woont ook en elke dag een zelfgejaagde rauwe mammoet naar binnen werkt (dat kun je wel een beetje zien). Dus alles komt snel weer goed!

Nu lekker slapen en snaveltjes toe iedereen (regenboogje) (regenboogje) (regenboogje).

TPO.nl/OK