Media & TV

Bekende Nederlandse supermarkt-‘acteur’ wil geen carrière in Hollywood, want Trump

03-09-2020 19:07

© Pixabay / TPO

“Ik vraag me sowieso af waar mensen de tijd vandaan halen om te bingewatchen.” De acteur weigert Ferry Bouman al te bestempelen als de rol van zijn leven. “Zeg, ik ben 48. Ik heb nog 48 jaar te gaan, hoor.” Of de Netflix-hit toegang tot een internationale carrière kan bieden, daar breekt hij zijn hoofd niet over. “In Amerika werken? Eerst moet Trump weg en daarna zien we wel.”

Supermarkt-acteur Frank Lammers deugt. Dat treft, want hij is een Nederlands acteur en die moeten wel deugen om hun matige talent te compenseren, maar hij deugt zó erg dat hij een carrière in Hollywood (lees: écht werk, met échte producties, geschreven door échte schrijvers en gedraaid door échte regisseurs, geheel vrij van subsidies door enge communistische filmfondsen of moralistische publieke omroepen) liever aan zijn neus voorbij laat gaan omdat de meerderheid van de vrije burgers in de vrije democratie USA Donald Trump als hun president hebben gekozen.

Gelukkig weet zo’n Frank Lammers waar hij over praat: als Amerikaans staatsburger die in de VS leeft, werkt en belasting betaalt staat hij met beide poten tot aan zijn knieën in de modder van het Amerikaanse verkiezingsdebat dus het is niet weer zo’n typisch Nederlandse wannabe die na het zien van wat framing door de MSM denkt dat hij een tweede Robert de Niro is en ‘fuck Trump!’ kan roepen.

Frank Lammers is kortom een dappere en krachtige strijder. Een echte rebel. Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Jumbo-tijger!

TPO.nl/ok