Politiek

Verkiezingsprogramma BIJ1: ‘Verbieden en ontbinden platforms waar racistisch ideeëngoed wordt verspreid’

10-09-2020 14:02

BIJ1 voorpersoon Sylvana Simons (Screenshot RTL)

Update: dat wordt weer Lada rijden en lange rijen voor de bakker…

Nou, wij kregen dus zojuist het ‘CONCEPT PARTIJPROGRAMMA BIJ1 TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN 2021‘ onder ogen en we dachten, we gaan die 83 pagina’s pdf helemaal lezen en alle krenten uit de hallucinante inclusiviteitsbrij vissen voor een lekker lijstje bonusquotes. Zoals:

“Er komt een Ministerie van Gelijkwaardigheid dat zich actief bezighoudt met de bestrijding van racisme en andere vormen van ongelijkwaardigheid.”

(LOL)

Maar helaas kwamen we niet verder dan pagina 4 alwaar we in het hoofdstuk Antiracisme en dekolonisatie (lol) onder het kopje Racisme is geen bijzaak (lol) bij punt 5 het volgende aantroffen:

“We verbieden en ontbinden organisaties en platforms waar racistisch ideeëngoed verspreid en uitgewisseld wordt.”

Ja, toen konden we dus niet meer verder. Gestikt in onze eigen lach. Want godverdomme mensen wat grappig: een vuistdik boekwerk opstellen over ‘tolerantie’, ‘inclusiviteit’ ‘diversiteit’ en ‘verbinden’ maar in het eerste hoofdstuk radicaal de vrije meningsuiting willen afschaffen en bikkelharde totaalcensuur voorstellen.

Dan ben je niet alleen totaal getikt en onherstelbaar geschift mentaal getroubleerd maar ook vol-ko-men gestoord. Knettergek. Gevaarlijk gek, durven we wel te zeggen.

Gaarne op naar de nul zetels met BIJ1. Maar echt. Fuck this woke shit.

Succes met zelf de krenten uit de woke poep pap vissen. In feite is dat hele verkiezingsprogramma één grote bizarre bonusquote dus moeilijk kan dat nooit zijn.

 

TPO.nl/ok